Bonifacyzp 12 #1051 Napisano 12 Lutego G-SHOCK GW-300 2608. Jeden z pierwszych modeli G-SHOCK, który posiadał jednocześnie Wave Ceptor i Tough Solar. Pomyliłem się o jeden rok, mam go od 24 lat. Bezel i pasek wymieniłem kilka lat temu. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 41900 #1052 Napisano 12 Lutego 2 godziny temu, Bonifacyzp napisał(-a): G-SHOCK GW-300 2608. Jeden z pierwszych modeli G-SHOCK, który posiadał jednocześnie Wave Ceptor i Tough Solar. Pomyliłem się o jeden rok, mam go od 24 lat. Bezel i pasek wymieniłem kilka lat temu. Jak akumulator znosi próbę czasu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bonifacyzp 12 #1053 Napisano 13 Lutego Jak na dwudziestoczterolatka zdecydowanie dobrze. Jeżeli zegarek codziennie ma dostęp do niebezpośredniego światła słonecznego, to akumulator cały czas trzyma najwyższy poziom naładowania. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71986 #1054 Napisano 15 Lutego 🤗🤗🤗 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach