Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

publisher

Ankieta dotycząca wyboru współczesnego zegarka rosyjskiego

Jakim zegarkiem rosyjskim jesteś zainteresowany  

157 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Ok będziemy pamiętać :)

jak coś to wyslij mi na PW numer tel do siebie to jak Coś ruszy to ci Dam znać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok będziemy pamiętać :)

jak coś to wyslij mi na PW numer tel do siebie to jak Coś ruszy to ci Dam znać :)

numer telefonu na PW

pozdr

ws

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt nr 5 jest ok, jak dla mnie to szachowniczka trochę mniejsza i obrócona o 45 stopni.

Ależ proszę bardzo :)

6-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bolszoje spasiba, charoszaja żenszczina - jak mówią towarzysze rosyjscy :)

Dla mnie bomba :) i tak trzymać.

ws

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-28272-0-28853300-1331582353.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie ... urok tego zegarka polega jak już wielu zauważyło że ma inne idexy na tarczy. Zamiast standardowego 1,2,3 ma 60,5,10 ...

ale ogólnie projekt świeży i fajny :)

Ciekawe zastosowanie jako trójkąta rombu z szachownicy.

Ps Ja jestem za użyciem obszycia paska 2 kolorowego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt 5 jest przeładowany - wygląda jak reklamówka. Może jeszcze napiszemy "edycja limitowana - zegarek podforum zegarków rosysjkich". Taki zegarek szybko się opatrzy. Numer 1 to IMO naprawdę numer 1 :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt 5 jest przeładowany - wygląda jak reklamówka. Może jeszcze napiszemy "edycja limitowana - zegarek podforum zegarków rosysjkich". Taki zegarek szybko się opatrzy. Numer 1 to IMO naprawdę numer 1 :) .

Zdania oczywiście są podzielone. Jak dla mnie Projekt 5 nie jest przeładowany i jest lepszy od Projektu 1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie , spoko ... Wygląda według mnie ciekawie ale jest Conceptem ... Jak Concept car. Co wymyślili to wrzucili w projekt ... a później przychodzi księgowy i mówi czy nas stać na taki Concept :)

Do Pana Wysyłam na razie to co mamy za projekty i już ...

Sprawa otwarta więc czekamy na kolejne projekty !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koncepcja Djsamera nr 5 z dwukolorowym paskiem jak dla mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koncepcja Djsamera nr 5 z dwukolorowym paskiem jak dla mnie :)

Ditto. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt 6 wyszedł ciekawie, nawet chyba lepiej jak Projekt 5.

Szachownica bardziej pasuje jak jest obrócona o 45 stopni :lol:

Poza tym druga sprawa...

Potrzebujemy, żeby było więcej chętnych na ten zegarek...

Zdecydowanie jest nas za mało! Koszty wzrosną przez małą ilość zegarków...

Niewierze, że jest nas tutaj tak mało...

Nie wiem, może każdemu użytkownikowi tego forum wysłać PW odnośnie tego tematu?

Facet z Moscow Classic rozmawiał z Jimi_Jumpem i powiedział, że mamy super projekty, ale MUSIMY znaleźć co najmniej 50 osób, bo koszty będą kosmiczne.

Dodatkowo podeślą także swoje projekty na zegarek z Polską szachownicą ;)

Jeśli chodzi o szafir i antyrefleks, to niestety nie na tym modelu. Luminowa będzie ładnie świecić itp.

Ale tak jak mówię, jest nas ZA MAŁO na obecną chwilę (MC jak i wszędzie tak mogą powiedzieć).

Więc? Co robimy?

---

Założyłam nowy temat odnośnie listy chętnych osób.

Bardzo proszę o zapisywanie się na nią.

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/46390-lista-chetnych-osob-na-klubowy-rosyjski-zegarek/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jak dla mnie to rys. 5 i 6 stanowi punkt wyjściowy.

IMHO koloru czerwonego trochę za dużo. Indeksy sekundnika, wskazówka jak i cały zegar małej sekundy widziałbym na biało.

Czerwone przeszycie paska - świetny pomysł.

Tekst LIMITED EDITION zamieniłbym na KMZiZ EDITION.

Znajdę chwilę czasu to podwieszę rysunek.

Cały czas waham się do do szachownicy na cyferblacie - mam wobec niej mieszane uczucia.

Co z deklem? Też jest bardzo istotny. Może by tak na deklu zapodać dużą szachownicę?

Atlantic Worldmaster, Black Mako, Bulova, Zodiac, Fero Feldmann, Cornavin, Moscow Classic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Tekst LIMITED EDITION zamieniłbym na KMZiZ EDITION.

(...)

Wg mnie to zły pomysł, zwłaszcza na tarczy. Powiem więcej, w ogóle zły. Ale to tylko moje zdanie. Z kizimizi nie chcę. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie to zły pomysł, zwłaszcza na tarczy. Powiem więcej, w ogóle zły. Ale to tylko moje zdanie. Z kizimizi nie chcę. :lol:

w sumie KMZiZ to orientacyjna nazwa ... mogło by być GPZZ - Grupa Pozytywnie Zakręconych Zegarkofilów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam przedmówcę. Ja również nie widzę na zegarku znacznika KMZiZ. Limited Edition wystarczy :)

Wiele osób może pytać: "A co to znaczy KMZiZ"? A tu wystarczy, że będzie Limited Edition i wszystko jasne :D

Panowie i Panie, ułatwiajmy sobie życie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam przedmówcę. Ja również nie widzę na zegarku znacznika KMZiZ. Limited Edition wystarczy ;)

Wiele osób może pytać: "A co to znaczy KMZiZ"? A tu wystarczy, że będzie Limited Edition i wszystko jasne :)

Panowie i Panie, ułatwiajmy sobie życie :lol:

Mniej więcej przed rokiem kilka osób z niesmakiem opuściło KMZiZ z powodu różnic w poglądach.

W takiej sytuacji na zegarek z napisem KMZiZ też by tak patrzyli.

Bez kizimizi zegarek klubowy pozostanie fajnym zegarkiem, bez względu na to czy się "pogniewamy" na KMZiZ czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniej więcej przed rokiem kilka osób z niesmakiem opuściło KMZiZ z powodu różnic w poglądach.

Bez kizimizi zegarek klubowy pozostanie fajnym zegarkiem, bez względu na to czy się "pogniewamy" na KMZiZ czy nie.

Racja ... wiesz nie pomyślałem o tym z tego punktu widzenia. Nie koniecznie ktoś musi chcieć mieć na ręce coś wspólnego z KMZiZ.

Co do różnienia się tu ... no cóż... jak każde inne forum... nie jest idelanie ale i tak jest tu w miarę spokojnie i koleżeńsko przyjemnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacji do końca nie znam, ale kolega whb ma rację.

Nawet jeśli ktoś w przyszłości z przyczyn niewyjaśnionych "pogniewa się" na KMZiZ, to nadal będzie miał fajny zegarek bez inicjałów KMZiZ :lol:

---

Co do różnienia się tu ... no cóż... jak każde inne forum... nie jest idelanie ale i tak jest tu w miarę spokojnie i koleżeńsko przyjemnie :)

Wiem coś o tym... tzn. o innych forach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Już myślałem , że polegliśmy - ale nie - żyjemy :)

Projekt nr 5 jest ok, jak dla mnie to szachowniczka trochę mniejsza i obrócona o 45 stopni.

Koledzy ja za dwa tygodnie wybywam na dwa tygodnie - będę bez netu :)

i jakby co to pamiętajcie o mnie.

a mnie podoba się projekt "4"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.