Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

seiken

E-Papieros pali ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, dzięki za wyjaśnienia seiken. Teraz widzę, że za dwie dychy miesięcznie da rade się najarać po same uszy :D

Trzy zasadnicze parametry liquidu to: kop, dym i aromat. Czy dobrze rozumiem że każde dodanie czystej gliceryny zmniejsza kopa (nikotynowego) ale zwiększa jednocześnie dym? Aromat eksperymentalnie dobrać sobie do potrzeb?

A gdybym chciał mieszankę 12 mg/ml, to jest sens samodzielnie mieszać glikol z gliceryną, czy może lepiej kupić po prostu http://vaper-shop.com/pl/p/VPG-POWER-SMOKE-BAZA-12-mgml/61? gdzie już jest taka mieszanka w proporcji 50:50

.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kop to uzależniony jest głównie od zasilania a potem od parownika

zasilanie musi mieć "moc" chińskie maja po max 10w nie sa za mocarne na niskopoprowych grzałkach sobie nie radza

na grzałce niskoporowej i na mocnym zasilaniu przy steżeniu 6mg masz kopajak przy 18

mozesz kupić baze 50/50

wieksza ilosc dymu jest zależna od stężenia gliceryny

aromaty sa b.tanie kup kilka smaków co lubisz niezły jest camel , tabacco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwięcej zabawy będę miał z doborem aromatu. Tak sobie przeglądam i zawrotu głowy dostaję :blink:

Rozwalił mnie jeden z aromatów Wera Garden - Dark Fire - zapach płonącego napalmu o poranku... kurna Czas Apokalipsy :lol:

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 miesiecy temu jak rzucalem ,rozwazalem e Papierosa jednak stwierdzilem,ze mnie w pracy smiechem zabija:) PRzestalem palic bez wspomagaczy i to polecam szanownym kolegom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadły mi w ręce dwie nowe rzeczy dla palaczy.

1. Pierwsza to e-fajka mod mechaniczny k1000 (zamieszczam link do opisu- nie wiem czy można, w razie czego proszę o usunięcie linka- nie jest to reklama nie mam znajomości ze sprzedawcą)

http://tanipapieros.pl/e-papierosy-zestawy/26-e-fajka-mod-mechaniczny-k1000.html

Jakby był ktoś zainteresowany zakupem to jest moja oferta w bazarku w dziale "oferty niezegarkowe" w poście nr 85.

2. E-papieros EVOD.

Link do opisu: http://tanipapieros.pl/e-papierosy-zestawy/45-zestaw-e-papieros-evod-1100mah-kolory.html

Sprzedam (cena do dogadania na priv) lub jeszcze chętniej wymienię na jakiś zegarek produkcji radzieckiej lub rosyjskiej w przyzwoitym stanie.

Nie kieruję się jakąś chęcią zysku, po prostu wpadły mi w ręce jako nowe, a że nie jestem palaczem, zupełnie mi niepotrzebne. Nie orientuję się też co do jakości tych rzeczy, niech się tu już wypowiedzą bardziej obeznani. Po co ma leżeć może komuś się przyda po okazyjnej cenie.

Wysyłka możliwa od 28 lipca (przedmioty zostały w domu a ja obecnie na urlopie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

Moim zdaniem jak palic to na calego, prawdziwe szlugi, pelnymi plucami. Jak nie palic to w ogole.  Palilem 20 lat po 30szt dziennie. Rzucilem 13 lat temu z dnia na dzien za pierwszym razem bez tabexow, plastrow, srastrow, baterii, olejow itp. Od tej pory nigdy ani razu nie zaciagnalem sie papierosem ale jednak  bardzo bym chcial w dalszym ciagu zajarac bo kochalem palic i kocham zapewne nadal. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.