Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

loxyms

Zegarek Casio - sklep

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Planuję zakup jakiegoś zegarka Casio za nie więcej niż 300 zł. Teraz pojawia się pytanie o sklep, są one z pewnością różne, jak w każdej branży. Czy moglibyście podać przykłady tych "tanich i dobrych"? Chodzi mi o sklepy internetowe, chociaż jeżeli ktoś orientuje się jak wygląda sytuacja na terenie Łodzi, to chętnie przyjmę każdą wskazówkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma być tanio, to proponuję zainteresować się działem bazar. Oferty w Klubie są zazwyczaj atrakcyjne.

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie wadzi Ci ciemno zielony kolor zegarka i "odwrocony" wyswietlacz to polecam ci o to tego mudmana z bazarku

http://zegarkiclub.p...t-seastar-1000/

Cena 190 zl z przesylka wg mnie jest atrakcyjna(w salonie timetrend nowy ok 350 zl ,na allegro 300 zl),zegarek jest na gwarancji,w stanie idealnym,wiec czegoz chciec wiecej jeszcze ;p Musi tylko ci sie spodobac taki ciemno-zielony militarny kolor. Jest to Mudman G-9000-3V,bardzo dobra seria G-Shockow w ktorej przyciski zalane sa guma co uniemozliwia przedostanie sie do srodka kurzu,pyłu,błota itp daje to rowniez mozliwosc wciskania przyciskow pod woda, Poza tym jak wszystkie G stpoper ,alarm itp itd.Odnosnie tego modelu to posiada on jeszcze dual illuminator-dodatkowe podswietlanie piersciena w okolo  wyswietlacza zalaczane min przy sygnalizowniu alarmu,pelnej godzinie itp-ale to tylko taki bajer....Sam mialem go kupowac,nawet juz bylem dogadany z sprzedajacym,no ale pojawil sie na horyzoncie  wyzszy model mudmana(ale i przeszlo 2 drozszy) i zrezygnowalem z niego.Szczerze polecam ten model(wg mnie ciekawy bo zielony z ciemnym wyswietlaczem-tym samym zadki i nieprzecietny) jak i zwyklego Mudmana G9000-1V.

Ps.I nie boj sie kupowac na bazarku,sam tam kupilem zegarek i z transakcji jestem b.zadowolony,sprzedajacy to uczciwi ludzie-w koncu forumowicze

Jak cos to wal na gg,pomoge jak moge...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.