diesel 218 #1 Napisano 23 Maja 2010 Od początku mojej przygody z Panerai uzbierała mi się całkiem niezła kolekcja pasków i klamer ale ta trójka to moi absolutni faworyci Paski wykonane przez Verca a klamry oczywiście przez Staruszka Mój numer 1 to pasek wykonany z pasa oficerskiego z okresu międzywojennego. Powala mnie jego niepowtarzalna faktura skóry.Proces powstawania paska >KLIK<Klamra wykonana ze stali damasceńskiej 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #2 Napisano 23 Maja 2010 Numer 2 to pasek w stylu Teda Su wykonany ze szwajcarskiej ładownicy >KLIK<Klamra to zapowiedź końca świata Chociaż ostatnio stwierdziłem że ze złotkiem bardziej mu do twarzy Numer 3 to pasek wykonany ze skóry red hide >KLIK<Tutaj trochę więcej o samej skórze >KLIK<Klamra to chyba jedyna jak do tej pory (?) wykonana przez Staruszka z mosiądzu 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #3 Napisano 23 Maja 2010 Bardzo ładny zestaw Moim zdaniem najlepiej prezentuje się moim zdaniem na tym spąkanym pasku z wzorzystą klamrą Też taki będę kiedyś pewnie miał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Worps 2 #4 Napisano 23 Maja 2010 Jest tylko jedno określenie...zaje..te.. to tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach