Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Matt

Davosa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jash

Paweł - z całym szcunkiem, ale żadna z marek które sprzedawałem do środy nie jest konkurecją dla Davosy. Chyba, że porównujesz Davosę do Omegi, Longinesa czy Taga, ale to już potraktuję jak żart. Druga sprawa. Nie uważam, że Davosa jest totalnie blee. Ktoś w pierwszym czy drugim poście napisał o dobrej jakości tych zegarków. Miałem dwa zegarki tej marki i oba były do bani. Na podstoliku macałem kolejną Davosę i też była do bani. Miałem faktycznie raz w ręku Davosę jedengo z kolegów z klubu i była fajna. Nie mniej ja opisałem to co widziałem i na tej podstawie wydałem opinię. Może to ja miałem pecha, może kolega elvvis miał pecha a reszta Davos jest super. Nie wiem, ale wiem co widziałem i co miałem. Po raz kolejny nie będę się powtarzał. Wiem jakie większośc z Was ma podejści do Seiko i to szanuję, ale nie wciskam na siłę ściemy o super szwajcarskiej jakości Davosy. Każde Seiko które miałem było w moim odczuciu lepiej wykonane od Davosy którą miałem. Davosa Pares Sport jest super zegarkiem (wizualnie), ale uważam, że za taką cenę powinna być troche lepiej wykonana, chyba, że faktycznie ja miałem tak okrutnego pecha. Tylko dlaczego z Seiko mi się to nie zdarza ?

A to dlaczego ? Bo masz Seiko ? Nie pisz o odtwórczości Davosy, bo nie o to chodzi w tym temacie. I nie wypisuj bajek o tym Sumo, bo ktoś niezorjentowany pomysli ze to Seiko to bóg wie co, a jest to zwykły zegarek za zwykłe pieniądze.

Ta dyskusja przypomina dyskusje ateisty z wierzącym.

A Davosa to nie jest zwykły zegarek za zwykłe pieniądze? Oba są zwykłe, ale w tym przedziale cenowym wybieram japończyka, bo nie od dziś wiadomo, że szwajcar za taką kasę to nic specjalnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

A Davosa to nie jest zwykły zegarek za zwykłe pieniądze? Oba są zwykłe

Jash i o to własnie mi chodziło. Też nigdzie nie napisałem ze Davosa jest świetna, napisałem ze jest dobrze wykonana, a Ty wyjeżdżasz ze sto razy lepszą jakościa Seiko.

Masz rację, oba to zwykłe zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. po przeczytaniu calej dyskusji musze sie przejsc do jakiegos sklepu i poogladac zegarki marki Seiko. do tej pory mialem tylko jednego Citizena (raczej nizszej klasy, lub bardzo nisiej) ale jak na tamte czasy i moje mozliwosci finansowe nie byl najgorszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.