Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pes2008

Champion Pathfinder Chronograph C2973

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dziś zakupiłem oto taki zegarek w Holandii w sklepie jubilerskim Lucardi model: Champion Pathfinder Chronograph C2973 za 119? w promocji z 299?. Nie mogę znaleźć strony internetowej firmy Champion żeby zasięgnąć informacji o tym modelu zegarka by dowiedzieć się czegoś więcej. Czy marka Champion to "podmarka " jakiegoś innego producenta zegarków bo ani na allegro,ebayu,amazonie.itd nie mogę nic znaleźć. Wiem,że np: Toyota produkuje samochody pod inna marką Lexus. Proszę o kontakt bo jestem w kropce czy może nie padłem ofiarą oszustwa chociaż dostałem gwarancję 2 lata na zegarek i 1rok na baterię na papierze wraz z pudełeczkiem-etui itd...pes2008

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nie możesz znaleźć, znaczy się że .......

Sory.

Lexusa znajdziesz bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro kupiłeś ten zegarek w sklepie jubilerskim, z papierami, pudełkiem i gwarancją, to pewnie jest oryginalny i nikt Cię raczej nie oszukał, tyle że marka mało znana i jej zegarki do zegarkowego topu raczej nie należą...Zresztą cena mówi sama za siebie, a i ta promocja pewnie nie bez przyczyny... :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.