Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pinkmartini

Szwajcar firmy a.b.art

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

to mój pierwszy wpis na forum. Jak to zwykle bywa, tym razem nadszedł mój czas wyboru pierwszego niezwykłego zegarka. Po ciuchu liczę, że można dostać coś do 2 tys pln z dobrym automatycznym mechanizmem B)

to mój typ. Cena ok 1.6 tys pln. Wizualnie nie ma wodotrysków, raczej wyrafinowana prostota, co w zupełności mi odpowiada. Natomiast proszę o opinie dotyczące samego mechanizmu ETA 2824-2 calibre.

http://www.abartwatches.com/index___id=serien&l=en&serie=7320&uhr=OA101&nowView=0.html

a tutaj znajdziecie więcej zdjęć zegarka:

http://www.abartwatches.com/index___id=Download!Fotos&l=en.html

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem ab.arty w Bazylei. Nie wyglądają najlepiej. Generalnie firma robi raczej kwarcowe zegarki typu fasion.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ambasador

Mechanizm to podstawowa automatyczna ETA. Dużo droższe zegarki mają ten mechanizm i nie ma problemów.

Ale jeśli szukasz zegarka do 2tyś to odpuść sobie tą markę i poszukaj czegoś lepszego chociażby w tej samej cenie masz Tissota Visodate:

Tissot-Visodate-1957-white-dial.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także przyłączam się do tej opinii,Tissota Visodate bardzo ładnie się prezentuje i spokojnie zmieścisz sie w cenie. Czy musi być akurat a.b.art??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, oczywiście, że nie musi. teraz np oglądam Eterne Kontiki i jestem zauroczony, niczym piękną dziewczyną B)

mam na myśli model GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ambasador

Ta Eterna kosztuje ponad 4kilo B) Ale świetna jest to prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.