Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

elamis

DKNY czy Fossil

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam za zadanie wybrać prezent dla kuzynki. Jest to młoda dziewczyna, wiem, że marzy o zegarku dużym, w kolorze złota.

Widziałam, że dużo takich w swojej ofercie mają DKNY i Fossil.

Wybrałam 2 przykładowe modele

http://allegro.pl/item1139212621_sklep_zegarek_fossil_es2421_nowy_gwarancja_f_vat.html

http://allegro.pl/item1149993489_sklep_chronograf_modny_zegarek_dkny_ny4332_kurier.html

Która markę polecacie? a może zupełnie coś innego? tak do 700zł?

Będę wdzięczna za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdefiniuj "młoda dziewczyna".

18 lat B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ma być duży i złoty a cyrkonie nie są obowiązkowe, to pomyślałbym o męskim zegarku. Nie wiem czy twoja kuzynka jest wysoka i jaki ma nadgarstek, moja narzeczona ma 180cm wzrostu i na niej świetnie wyglądają męskie zegarki (mimo, że jest b. szczupła). 700 zł to trochę kasy, można za to kupić coś lepszej firmy niż fossil czy dkny: jeśli chodzi o marki designerskie to chyba najlepszy będzie CK - należy do koncernu Swatch Group, jest na szwajcarskich mechanizmach. Z męskich linii w tej cenie powinno być też trochę pozłacanych atlanticów, może jakiś tissot albo certina. Wiem, że nie wszystkim odpowiada idea kobiet w męskich zegarkach, ale ja jestem jak najbardziej na tak B) W sumie chyba cały czas zegarki "oversized" są modne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.