Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tallay

Dolce & Gabbana

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Nawet jeśli jest oryginalny, to jest tak oryginalny jak majtki firmy Luxury Brand.

Nie dałbym za niego nawet jednego grosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem ile może być warty, a nie ile za niego byś dał :lol: Zegarek nie jest nowy, ma już kilka lat więc może go nie być na stronie producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się że jakość wykonania ... nie jest na tyle dobra co orginał :/

Masz go parę lat ...ok ale w innych źródłach też nie widnieje. nawet po numerze ewidencyjnym wyskakuje całkiem Co innego !

Ile wart ? niestety tylko tyle co kawałek metalu i szkła. w zasadzie nic :/

Przykro mi to mówić ale niestety ... podróba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Nie dałbym za niego nawet jednego grosza.

Dałbyś i zapytał sprzedawcy, czy mógłbyś być grosika winny :lol: A tak serio to firma D&G pewnie nawet nie wie, że ma w swojej ofercie takie cuś <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem ile może być warty, a nie ile za niego byś dał <_< Zegarek nie jest nowy, ma już kilka lat więc może go nie być na stronie producenta.

Nawet gdyby był oryginalny, to wart byłby niewiele. Marki "feszyn" rządzą się swoimi prawami i kilkuletni model nie znajdzie nabywcy... (a to wszak określa jego wartość).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Repliki które pokazałeś różnią się od mojego zegarka, nie licząc kolorów. Otóż mój posiada datownik w okienku, a nie na małej tarczy i kształt wskazówek oraz przycisków jest inny. Nie twierdze, że jest oryginalny ale można się nad tym dłużej zastanowić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zegar D & G , sluzyl mi niezawodnie 6 lat i nie dosc, ze dosc ladny to jeszcze dobry jakosciowo, nie bylbym tego pewnien w Twoim przypadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.