Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sabre

TAG Heuer CARRERA Calibre S Laptimer (43mm) - co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie nad tym zegarkiem - co o nim sądzicie jako fachowcy?

Mam na mysli TAG Heuer CARRERA Calibre S Laptimer (43mm)- CV7A10.BA0795

Cena w sieci to ok. 8500 PLN. Czy wart tej ceny?

1_166.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Pomimo wielkiego szacunku dla dla kunsztu tego skomplikowanego mechanizmu elektro-mechanicznego mówię NIE NIE NIE. Jak można wydać wyle pieniędzy na kwarc !!! Chyba, że dla Ciebie to zaleta, wtenczas OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo wielkiego szacunku dla dla kunsztu tego skomplikowanego mechanizmu elektro-mechanicznego mówię NIE NIE NIE. Jak można wydać wyle pieniędzy na kwarc !!! Chyba, że dla Ciebie to zaleta, wtenczas OK.

Bardzo dobry mechanizm duza dokladnosc chodu ja bym sie nie zastanawial tylko ze teraz w sprzedazy sa modele bez lap timera ale to nawet chyba lepiej bo masz pelny stoper 12h pozdrawiam :)

103055-T.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Kontynuując temat tego zegarka (model: cv7a10.ba0795), Czy to możliwe zeby koronka była taka jak na linku poniżej?

http://www.watches.co.uk/archived-watch/9778/tag-heuer-carrera-calibre-s-laptimer-cv7a10.ba0795

Na stronie TH cieżko jest się dopatrzyć jaka jest naprawde. Link: http://www.tagheuer.com/int-en/luxury-watches/carrera/carrera-calibre-s-1-100th-laptimer-chronograph-43mm-black-stainless-steel-bracelet.

Na internecie jest pełno zdjęć z właśnie taką koronką. Moim zdaniem koronka powinna być cała srebrna z wytłocznym logo TH? Co sadzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Koronka powinna być taka:

96907-3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam takie zdjęcie i moim zdanim wszystko jest. Zastanawia mnie własnie ta koronka. Czy to możliwe zeby montowali różne? Na internecie jest pełno zdjeć i podrób tego modelu...

Myslisz ze ten zegarek przedstawiony przezemnie jest podrabiany?

post-47951-0-46190000-1331741832_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestem ciekaw jak to jest z tym Tagiem, bo wydaje mi się, że to ten co leży na alledrogo a wtopić kilka tysiów to by bolało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.