Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

attan

aw-591ms 1Aer VS 3Aer

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest rożnica pomiedzy tymi dwoma modelami? 3 ma chyba ta opcje podświetlania po przez ruch ręki. Spotkalem sie tez przy 3Aer z kolorem Dark Green:

http://www.121bid.com/CASIOGShock-Mens-Watch-Dark-Green-AW591MS3AER,name,312298,auction_id,auction_details

Czy wszystkie 3AER sa w tym kolorze (na zdjeciach ciezko mi to rozroznic) czy np ten 3AER jest w kolorze czarnym podobnie jak 1AER:

http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-chronograph-watch-aw-591ms-3aer-p30380.html#

- wizualnie jedna ze wskazówek jest zlota a nie srebrna + to podswietlenie to dwie roznice ktore zauwazam (+ cena) czy to wszystko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie ma zmiany w głównej części nazwy modelu (AW-591MS) to pozostała część określa tylko kolor. Różnica jest w kolorystyce obydwu zegarków.

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie ma zmiany w głównej części nazwy modelu (AW-591MS) to pozostała część określa tylko kolor. Różnica jest w kolorystyce obydwu zegarków.

ok, ale 1AER jest

Dial Colour: Black

Metal: Stainless Steel

Strap type: Fabric

Strap colour: Black

natomiast w 3AER cos takiego:

Dial Colour: Black

Metal: Stainless Steel

Strap type: Velcro

Strap colour: Black

tzn że różnica jest w pasku: Fabric i Velcro - Velcro IMO to coś w stylu rzep ale nie wiem na czym polega ta roznica... na zdjeciach w obu zegarkach pasek jest parciany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

W obydwu modelach jest ten sam pasek - po prostu inaczej zostalo to sformulowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W obydwu modelach jest ten sam pasek - po prostu inaczej zostalo to sformulowane.

Sergserg jest dokladnie tak jak napisales, w tych moich danych musialbyc blad na stronie i zamiast 2x black powinno byc green a nawet dark green.

Na wiekszosci zdjeć zle to widac ale tutaj doskonale, model 3AER: http://www.chronograph-divers-watches.com/shop/images/AW-591MS-3ADR_CD.jpg, swoją droga najbardziej mi sie podoba ten kolor :lol:

Mam jeszcze pytanie do tej funkcji podswietlania neo: jest ona w tym modelu? i czy dobrze rozumie jak to działa - robie ruch ręką w kierunku twarzy i zegarek sam sie podświetla...? dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie do tej funkcji podswietlania neo: jest ona w tym modelu? i czy dobrze rozumie jak to działa - robie ruch ręką w kierunku twarzy i zegarek sam sie podświetla...? dzięki

U mnie to sie nazywa full auto el light i dziala mniej iwecej tak jak napisales. Dokladnie wedlug instrukcji reka musi sie znajdowac rownolegle do podloza, na ktorym stoisz i trzeba obrocic nadgarstkiem w strone twarzy wiecej o wiecej niz 40 stopni.

Jesli jednak zegarek nie ma TS to ta funkcja szybko wyczerpie baterie. Podswietlenie wlaca sie przy byle okazji, praktycznie caly czas ruszasz reke siegasz gdzies itp.

Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to sie nazywa full auto el light i dziala mniej iwecej tak jak napisales. Dokladnie wedlug instrukcji reka musi sie znajdowac rownolegle do podloza, na ktorym stoisz i trzeba obrocic nadgarstkiem w strone twarzy wiecej o wiecej niz 40 stopni.

Jesli jednak zegarek nie ma TS to ta funkcja szybko wyczerpie baterie. Podswietlenie wlaca sie przy byle okazji, praktycznie caly czas ruszasz reke siegasz gdzies itp.

ale funkcje ta moge wyłączać i włączać kiedy chce, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale funkcje ta moge wyłączać i włączać kiedy chce, tak?

Tak :lol:

CASIO MTP-1183A-1AEF ; CASIO AW-81D-1AVEF ; CASIO GW800-1AV ; CASIO RISEMAN GW-9200 ; CASIO CMD-40B ; CASIO PRW-2500 ; CASIO GW-M5610  ; CASIO GW-9230 ; CASIO GW-9200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.