dlxp 3 #1 Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam,gdzie można odnowić tarczę od tego zegara ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #2 Napisano 31 Sierpnia 2010 Przepraszam za off topic ale muszę pogratulować zegara, marzy mi się taki. Piękny czasomierz, czekamy na zdjęcia już po 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #3 Napisano 31 Sierpnia 2010 myślę że trochę to potrwa ,ale pochwale się zdobyczą ,jak będzie wypełni odrestaurowany , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4 Napisano 31 Sierpnia 2010 Nie sprawdzałem osobiście, ale oferta wygląda zachęcająco:http://cyferblat.republika.pl/index.html 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #5 Napisano 31 Sierpnia 2010 Może ktoś wie z którego roku jest ten URGOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6 Napisano 31 Sierpnia 2010 Wygląda na koniec lat 20-tych XX wieku. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #7 Napisano 1 Września 2010 Adres z renowacją tarczy sprawdziłem ,trochę drogo ,ale jeśli nie znajdę nic lepszego to skorzystam i dziękuję . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #8 Napisano 1 Września 2010 ....,trochę drogo ,ale jeśli nie znajdę nic lepszego to skorzystam i dziękuję .To znaczy ile?Na allegro ktos sprzedaje podobne tarcze za 70 PLN - z Busko Zdroj - poszukaj. Zadzwon moze zrobi nadruk.Cos pamietam ze robia tez w Lodzi, szukaj hurtowni zegarmistrzowskiej i pytaj.Jak bedziesz mial ceny - podaj, przyda sie dla wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #9 Napisano 2 Września 2010 Ten chce 130zł,wydaje mi sie drogo ,bo też widziałem tą aukcję za 70zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #10 Napisano 19 Września 2010 skrzynia zrobiona,czekam na mechanizm i tarczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #11 Napisano 19 Września 2010 No super, ostatecznie kto i za ile robi tarcze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #12 Napisano 19 Września 2010 Adres na renowacje tarczy zdobyłem od Pana z Buska-Zdrój,a konkretnie tarcza pojechała do Radomia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #13 Napisano 19 Września 2010 Adres na renowacje tarczy zdobyłem od Pana z Buska-Zdrój,a konkretnie tarcza pojechała do Radomia .Ile kosztuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dlxp 3 #14 Napisano 20 Września 2010 70zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #15 Napisano 20 Września 2010 70zł.THX.PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach