Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Grasshopper

Rodzina na swoim

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jesteście na etapie, na którym ja byłem miesiąc temu, a to oznacza, że najdalej za miesiąc pojawią się następne 2 takie Seiko wśród forumowiczów :D.

Nie mogę odpowiedzieć w temacie w dziale sprzedam (te 14 dni ), a chciałbym tam napisać "biorę" :) Nie mam też komunikatora - dlaczego?

Proszę więc kolego Grasshopper o kontakt i podanie danych do przelewu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Twoim zdjęciom znalazłem Divera który mi się spodobał. Mógłbyś napisać co to za model? Zdjęcie bardzo dobre :) Pogratulować kolekcji :) Pozdrawiam!

Ulubione marki: 1.IWC 2.Breitling 3. Omega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne zbliżenia, faktycznie lepszym sprzętem robione bo widać dużą różnicę jakościową porównując z fotkami pierwszych postów.

Cieszę się, że zdjęcia się podobają :)

bardzo fajnie zrobiłeś te fotki nowym aparatem :) jestem laikiem w kwestii aparatów ale daj znaka co to za sprzęt

Aparat nie jest mój - pożyczyłem na chwilę od kolegi. To był chyba Nikon D90 + obiektyw Nikkor 105 mm + dobry statyw (to jego najbardziej mi brakowało przy wcześniejszych fotkach) :)

Hehe Ja też się nie mogłem powstrzymać i nabyłem to cudo w TT tydzień temu:)Piękna kolekcja Gratuluje!

Dziękuję

Fajne Seiko - ale zmniejsz fotki proszę.

Zrobię co w mojej mocy. Wiesz może czy mogę jakoś w Imageshacku zrobić to hurtem, czy muszę wszystko wrzucać na nowo?

Dzięki Twoim zdjęciom znalazłem Divera który mi się spodobał. Mógłbyś napisać co to za model? Zdjęcie bardzo dobre :) Pogratulować kolekcji :) Pozdrawiam!

Dziękuję za gratulacje. Model to Seiko SNZH55K1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej jeszcze raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietne foty ;] Swietny ten jednowskazowkowiec^^

SEIKO RULEZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że się podobają. Schaumburg często gości na ręce, ale oderwanie od nadgarstka czarnego Eposa to dopiero sztuka! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.