Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myślałem o zamówieniu w listopadzie. Możemy poprosić Panią Anię o rezerwację zegarka dla Ciebie do tego czasu.

Może tak, do 15 października zbierzmy chętnych, potem z 3 - 4 dni ponegocjujemy. Potem zamawiamy, co wy na to ?

Pani Aniu, czy stosujecie kody przy zamówieniach ?

Jeśli były by kody, to możemy umówic się na ich termin ważności powiedzmy do końca roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie bomba ;) akurat na urodziny sprawie sobie prezent ;) czyli tak jak pisałem wcześniej piszę się na OCEAN BLACK PVD z tarczą z OCEAN 1 VINTAGE red.

Pozdrawiam

Kamil

Pozdrawiam

Kamil

Seiko flightmaster

Certina DS Podium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie OK.

Jako, że nikt nie wypowiedział się w sprawie trwałości PVD na tym steinhart'cie, więc biorę w ciemno czarnuszka ;) .

STEINHART "Nav B-Chrono II black"

Art.Nr. 010418

Jeżeli da mu się wcisnąć przeszklony dekiel, to z przyjemnością popatrzyłbym jak ten wahnik się waha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pisała Pani Ania da się wcisnąć ;) i do tego można złoty rotor dodać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to biorę z przeszklonym ;) .

A rotor niech zostanie standartowy. Brak złotego zęba na przedzie sprawia, że złoty rotor nie będzie się komponował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak złotego zęba na przedzie sprawia, że złoty rotor nie będzie się komponował.

Oj tam, pomyśl przyszłościowo ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę na to, że wcześniej PVD odpadnie z koperty, niż złoty rotor będzie miał towarzystwo w postaci złotego zęba ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no, nie straszcie mnie że PVD zaraz mi odpadnie ;)

Pozdrawiam

Kamil

Seiko flightmaster

Certina DS Podium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zaraz to nie ;) A tak powaznie to mam tego aeronawigatora już ze 3 lata i nic nie złazi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Anno,

jeden model o wielkosci 42mm nie zawsze trafi w gusta klienta...

pewnie Pan Günter Steinhart jest czlowiekiem o duzych nadgarstkach i moze dlatego nie pomyslal o osobach z tymi mniejszymi ;)

osobiscie z gory zapisuje sie na cos o klasycznym wygladzie, z niewypelnionymi wskazowkami, o wymiarze 40mm ;)

pozdrawiam

P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kiedy byscie chcieli zamawiac te Steinharty?bo moze bym sie skusil? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no, nie straszcie mnie że PVD zaraz mi odpadnie ;)

Nie odpadnie ;) juz wiem, ze wielu chce zamowic ten zegarek. Zamowienie najlepiej zlozyc zaraz po wlaczeniu naszej strony gotowej do zlozenia zamowienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Anno,

jeden model o wielkosci 42mm nie zawsze trafi w gusta klienta...

pewnie Pan Günter Steinhart jest czlowiekiem o duzych nadgarstkach i moze dlatego nie pomyslal o osobach z tymi mniejszymi ;)

osobiscie z gory zapisuje sie na cos o klasycznym wygladzie, z niewypelnionymi wskazowkami, o wymiarze 40mm ;)

pozdrawiam

P.

Firma Steinhart produkuje duze zegary. Moze w przyszlosci bedzie wiecej tych o wielkosci 42 mm.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie tu z Wami ;)

czekamy na liste,

pozdrowenia z Augsburga dla wszystkich Polskich Milosnikow Zegarkow! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kiedy byscie chcieli zamawiac te Steinharty?bo moze bym sie skusil? ;)

Przypomnę po raz kolejny ;)

Chętnych zbieramy do 15 - 20 października. Potem negocjujemy i ustalamy co kto chce i co ewentualnie chciałby zmienic oraz termin przyjmowania zamówień przez Steinharta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu myślę, że w imieniu wszystkich podziękuje za pozdrowienia i My również Was pozdrawiamy ... zaraz nam się fanclub zrobi ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamowienie najlepiej zlozyc zaraz po wlaczeniu naszej strony gotowej do zlozenia zamowienia.

Czyli będziemy mieli specjalną stronę do naszego wspólnego zamówienia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualną listę chętnych ogarnę dopiero w weekend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli będziemy mieli specjalną stronę do naszego wspólnego zamówienia ?

Tutaj chodzilo mi o ocean one PVD, poniewaz jest w tym momencie wysprzedany i gdy bedzie znow w zakupie strona znow bedzie odblokowana, by mozna zamowic zegar.

Jezeli chodzi o wspolne zamowienie to zalezy od typu zamowienia (przy zamowieniu limitowanym mozna zrobic strone w jezyku polskim i kodami- zamowienie przynajmniej 20 zegarkow i nie mniej).

Zamowienie zegarkow roznego typu trzeba by nad tym pomyslec ;) co tu mozna zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie proszę pomyślec jak będzimy mogli złożyc zamówienie. Trochę nas będzie i dobrze było by to jakoś usprawnic. Może jeśli nie kod to przesłanie do Państwa pełnej listy z danymi ewentualnych kupujących, dane te weryfikowali by Państwo po złożeniu zamówienia ?

Nie wiem jak działa Państwa system zamówień, może można podawac Państwu jakieś hasło przy złożeniu zamówienia, gdzieś w notatkach przy zamówieniu, no nie wiem jakoś to ogarniemy wspólnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na bank ogarniemy ;)

W sumie to nie chce czekać do 20.10 ;)

Ale nie ma tego złego, na gwiazdkę będzie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cierpliwości, cierpliwości ... coś co jest wyczekane za zwyczaj cieszy podwójnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie- temat rośnie więc super!! mam nadzieję że będę na liście - tak jak pisałem wcześniej piszę się na mariner chII arabic- . panowie a jak się nosi z tą" grubością" stenki? nie jest to męczące?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
panowie- temat rośnie więc super!!

Fajnie, ale bez dyskryminacji płciowej, może jest wśród chętnych pani z dużą łapą :( .

Poza tym, ciekawe co Doradca Steinhart Watches - Pani Ania, ma na ręce, może 47 mm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, ale bez dyskryminacji płciowej, może jest wśród chętnych pani z dużą łapą :( .

Poza tym, ciekawe co Doradca Steinhart Watches - Pani Ania, ma na ręce, może 47 mm?

racja- "mea culpa"- przepraszam piękne panie:)- a jak można "zaszaleć" jeżeli chodzi o drobne zmiany ( np. kolor wskazówek/tarczy; inna koronka itp.) ; istniej wogóle taka możliwość? cały czas mówię oczywiście o marinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.