Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

ok-rozmumiem ze jezeli zamowie art nr 10421( czyli zegarek) to razem z nim juz dostaje ten pasek? dodatkowo zamawiam pasek (dodatkowy pasek art nr 169 dostane z zapieciem motylkowym? jezeli tak to czy to jet blysk czy mat?)i klamre (np. art nr oem 108)?

Tak, zgadza sie. zapiecie motylkowe jest matowe. wszystko sie zgadza. Dobranoc. Wiecej odpowiedzi pojutrze albo jutro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sie pani z nami uzera:))))))dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to mi się podoba, ruch jak w ulu :)

Pino i Trebor ten Wasz GMT z tym paseczkiem będzie przepiękny, Pino nadal czekam na dane - wahasz się jeszcze ?

Bzykee ty draniu, tak z cicha :D;) Już gratuluje

Czy trzeba jakieś konto na PayPal załozyc, aby zapłacic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I informacja dla reszty zainteresowanych - przelewając przez paypal jest okienko do komentarza, niestety ma tylko 300 znaków, więc trzeba się mocno streszczać.

Czy w tym miejscu napisałeś jakie paski, klamra itd. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pino i Trebor ten Wasz GMT z tym paseczkiem będzie przepiękny, Pino nadal czekam na dane - wahasz się jeszcze ?

Bzykee ty draniu, tak z cicha :D;) Już gratuluje

Co do paypal'a. Wchodzisz na paypal.pl, zakładasz konto, które możesz powiązać z kartą kredytową albo z rachunkiem bankowym. Cała operacja 10 minut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim skromnym zadniem -SUPER!! fajnie bedzie wspolgral

Dzięki za poradę....ale kurcze chyba sie nie odważę :D

Ale mam pytanie do wszystkich: dlaczego klamry do zamówienia są bez napisu Steinhart?? ;)

Co zrobić aby dostać z napisem?! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja założyłem konto na paypalu. Zrobiłem to wcześniej co by być przygotowanym na zamówienie Stowy. Wszystkie dodatkowe informacje związane z zamówieniem wpisywałem w specjalnym oknie, które pojawia się w czasie całego procesu zamówienia. Wszystko jest nadzwyczaj proste. Kontakt z firma idealny, czy to przez Pania Anie, czy też innych pracowników biura. No i wysyłka. Gdyby nie weekend to po 2 dniach byłaby u mnie. Za to samo w Stowie każą sobie płacić 39E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w tym miejscu napisałeś jakie paski, klamra itd. ?

cholera takie zamieszanie, że nie nadążam z przewijaniem stron :D

tak w tym polu napisałem szczegóły zamówienia + zakup z forum, poza tym na tego samego maila, na który posyłasz kasę posłałem dane do wysyłki

i czekam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykee ty draniu, tak z cicha :D:) Już gratuluje

SIRLUKE nie waham się....tylko mam kocioł w głowie odnośnie pasków :) Zółty: cud, miód i orzeszki ale kurcze....czy to nie będzie wyglądać...przepraszam..."trochę śmiesznie na ulicy"??

Czy korzystając z PayPal ponosi się jakieś dodatkowe opłaty?? Czy jak mam na koncie złotówki to jak to wpisać (jaką kwotę) jak to przeliczyć??

Fajnie że się wszyscy obudzili ;):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam SIRLUKE1. Mam nadzieję nie masz mi tego za złe. A Tobie chcę podziękować za fantastyczny job!! To Ty jesteś ojcem chrzestnym mojego zegarka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli już za chwileczkę, już za momencik pojawi się na forum fotka z czarnym chrono ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja założyłem konto na paypalu. Zrobiłem to wcześniej co by być przygotowanym na zamówienie Stowy. Wszystkie dodatkowe informacje związane z zamówieniem wpisywałem w specjalnym oknie, które pojawia się w czasie całego procesu zamówienia. Wszystko jest nadzwyczaj proste. Kontakt z firma idealny, czy to przez Pania Anie, czy też innych pracowników biura. No i wysyłka. Gdyby nie weekend to po 2 dniach byłaby u mnie. Za to samo w Stowie każą sobie płacić 39E.

nie strasz, na Stowę też czekam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykee to był żarcik :D Ło matko a kiedy chrzest ?

Super, że moja praca dała kilku osobom korzyści ;)

Tak samo jak pino jestem zielony w tych płatnościach, czy PayPal ma jakieś przeliczniki walut ? Czy można go powiązac z kartą debetową (Electron) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama rejestracja konta na Paypalu to rzeczywiście moment. Natomiast z tego co pamietam potrzeba kilku dni na identyfikacje konta. Na konto bankowe podpiete pod Paypal przesylaja 2(dwie) malutkie kwoty, których wartośc trzeba podać jako ostatni krok rejestracji konta na PAaypalu. A to chyba 2-3 dni trwa zaczym kaska na konto dojdzie. Mnie przelew na konto Paypal i później na konto Steinharta kosztowało chyba 1zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy korzystając z PayPal ponosi się jakieś dodatkowe opłaty?? Czy jak mam na koncie złotówki to jak to wpisać (jaką kwotę) jak to przeliczyć??

Fajnie że się wszyscy obudzili ;):D

Wejdź na paypal, a system poprowadzi Cię za rękę :). Od razu płacisz w danej walucie, oni to przewalutowują, ale nie mam pojęcia po jaki kursie. Jutro sprawdzę swoją transakcję i dam znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie WOLNIEJ PISZCIE!!!!!

ja pod koniec tygodnia skaldsam zam\owienie- dzieki sirluk; a gdzie w paypalu wpisac numer konta ? przy adrsie intenetowym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jeszcze nie sprawdzałem jak to wyszło z kursem. Ale chyba nie tak źle, bo przeliczaliśmy na szybko z moją panią w chwili transakcji Euro pobrane przez Steinharta a złotówki wpłacone na konto Paypal to jeszcze sporo zostało. W każdym razie obie transakcje poszły sprawnie i szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za poradę....ale kurcze chyba sie nie odważę :D

Ale mam pytanie do wszystkich: dlaczego klamry do zamówienia są bez napisu Steinhart?? ;)

Co zrobić aby dostać z napisem?! :)

dokladnie- nwet nie zauwazylem bo bylem przekonany ze juz posiadaja logo?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może najpierw wejdziecie na paypal'a, a jak problemy się pojawią to pomożemy. Bo tak, to jak ze ślepym o kolorach ... :D

Dokładnie. I tylko nie bać się, bo strach ma wielkie oczy, a ten Paypal to łatwizna jest, a przy tym wielkie udogodnienie. Zwłaszcza, że niedługo może znowu zaczniemy dyskusje na temat nowego zegarka ze stajni Steinhart ;) Moze jakas wersja Świąteczna?? A jak to wciąga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje klamry logo posiadają. Ta co byłą przy pasku oryginalnym tak jaki ta przy pasku dodatkowym plus jeszcze zamówiłem sobie dodatkowa klamre w satynie na pasek 22 i tez jest napis Steinhart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

164675d1286981340-steinhart-aviation-chrono-aviation-chrono.jpg

Bzykee następny będzie ten, Pani Aniu miała Pani coś o nim napisac, chyba, że to zdjęcie jest ściśle mega tajne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.