zbyszke 11 #1 Napisano 31 Października 2010 < 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2 Napisano 31 Października 2010 Near mint - to stan niemal idealny. Ten egzemplarz raczej w takim nie jest - a już na pewno nie tarcza. Nie mniej ogólnie wydaje się być OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #3 Napisano 31 Października 2010 Odsylaj - tarcza to amatorski refinsh, ponadto problem z naciagiem ---- jakby co upomnij sie tez o koszt wysylki pozdrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #4 Napisano 31 Października 2010 Gdybym ja dostał zegarek (near mint) który wygląda tak jak powyższe zdjęcia nie miał bym wątpliwości - zwrot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #5 Napisano 31 Października 2010 Gdybym ja dostał zegarek (near mint) który wygląda tak jak powyższe zdjęcia nie miał bym wątpliwości - zwrot.Na pewno nie z powodu opisu near mint - bo sprzedawca szybko by odpisal ze to jego subiektywna ocena, poza tym near to nie mint.Jesli sa zdjecia i aukcja jest bez kup teraz a sprzedajacy nie zaznaczyl ze przyjmuje zwroty to masz tylko dodatkowe koszty - choc nic nie jest przesadzone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6 Napisano 5 Listopada 2010 Oj ta tarcza jest az brzydko zrobiona, te indeksy raza.Jak masz szanse do ubiegaj sie o zwrot bez dwoch zdan. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #7 Napisano 5 Listopada 2010 Godzinowa i minutowa tez raczej nie od tego zegarka.Jak duzo za niego nie zaplaciles to mozna go jeszcze fajnie zrobic, jednak jezeli zaplaciles jak za minta to tylko zwrot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach