medixpol 0 #1 Napisano 28 Listopada 2010 Witam wszystkich klubowiczów bardzo serdecznie!!!ja od wczoraj też należę do grona klubowego.zakupiłem niedawno citizenka Jy 0010-50e,na allegro oczywiście, bo w naszych sklepach jest niestety za drogi.sprzedawca chyba dosyć uczciwy (garbusek)tak przynajmniej wynikało z rozmowy.no i cenka 1800 do przyjęcia teraz oczywiście moja gorąca prośba do wszystkich którzy się na tym sprzęcie znają,napiszcie proszę jak go ustawiać i co do czego służy :-))).puki co działa bez problemowo,no i nr seryjny nie zaczyna się na 7.A na 050... ,i jeszcze jest coś takiego MOVT JAPAN GN-4W-S=>12G, oraz U600-SO49661 HST ,ale pod spodem tytanowej bransolety to już BAND CHINA ?na ustawianiu tych czasów itp. to się jeszcze nie połapałem,ale może dzięki WAM sie uda,napiszcie proszę co i jak :-))),a i co z tą "CHINA":-))) pozdrawiam WSZYSTKICH serdecznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voytecku 0 #2 Napisano 29 Listopada 2010 Mozesz podac link do aukcji albo wyslac jakies zdjecia? Do zegarka powinna byc dolaczona instrukcja w kilku jezykach (i moze rowniez plyta CD) z dokladnym opisem usyawienia/resetowania zegarka. Pozdrawiam,voytecku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medixpol 0 #3 Napisano 30 Listopada 2010 Mozesz podac link do aukcji albo wyslac jakies zdjecia? Do zegarka powinna byc dolaczona instrukcja w kilku jezykach (i moze rowniez plyta CD) z dokladnym opisem usyawienia/resetowania zegarka. Pozdrawiam,voytecku.NOOO!!!! siemanko voytecku!!!pozdrowienia z wrocławia.oczywiście płytka była,jnstr.też w angielskim,no i skrócona w języku polskim,poczytałem ,pobawiłem się ,zrobiłem mu nawet reset i po ok.4godz.zabawy udało mi się go ustawić z powrotem.tak więc już coś się dzieje.jak porobię zdjęcia to wrzucę.a na allegro koleś jest pod nickiem garbusek ma dosyć dużo zegarów więc są chyba Ok.a tak na marginesie jak ktoś podrzuci co i jak ciekawie ustawić to zawsze będzie fajnie.pozdro K.K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medixpol 0 #4 Napisano 30 Listopada 2010 Mozesz podac link do aukcji albo wyslac jakies zdjecia? Do zegarka powinna byc dolaczona instrukcja w kilku jezykach (i moze rowniez plyta CD) z dokladnym opisem usyawienia/resetowania zegarka. Pozdrawiam,voytecku.NOOO!!!! i nietrzeba będzie instrukcji czytać ja tak mam.najpierw reguluje,ustawiam a jak już się nie udaje wtedy dopiero instrukcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #5 Napisano 30 Listopada 2010 masz tu linka,instrukcja do twojego modelu kryje sie pod oznaczeniem U600,ściągnij i poczytaj, może coś pomoże. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/43870-instrukcje-obslugi/pozdr.Łukasz 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach