Gość kasparov #5826 Napisano 13 Sierpnia 2014 Mam na myśli to, że w ZSRR nie stawiało się nigdy na własne rozwiązania tylko na kopie technologii zachodnich. Licencyjnych lub wywiadowczych, od pozornie prostego zegarka do rakiety kosmicznej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5827 Napisano 14 Sierpnia 2014 Niby nie miałem ostatnio nic kupować, ale żona Wasyla się domagała... No i ponoć parka lepiej się chowa 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5828 Napisano 14 Sierpnia 2014 Niby nie miałem ostatnio nic kupować, ale żona Wasyla się domagała... No i ponoć parka lepiej się chowaJuż myślałem, że damka Seamastera 120 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 372 #5829 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Dobrze wiem skądci on .Dobrze , że mam deficyt budżetowy , bo nie poszedł by tak tanio! Gratki i pzdr . Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5830 Napisano 14 Sierpnia 2014 Dobrze wiem skądci on .Dobrze , że mam deficyt budżetowy , bo nie poszedł by tak tanio! Gratki i pzdr .zawsze jest nikła szansa, że się żonie nie spodoba... 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5831 Napisano 14 Sierpnia 2014 zawsze jest nikła szansa, że się żonie nie spodoba... gniewko sie ucieszy 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #5832 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Niby nie miałem ostatnio nic kupować, ale żona Wasyla się domagała... No i ponoć parka lepiej się chowa To ty mnie przebiłeś nikczemniku jeden Graty ! Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Kolak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5833 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Kupiłes to po wielkiej taniosci - graty ! -zakładałem ze sie skonczy koło 700 - 800euro, ale widac wakacje robią swoje Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5834 Napisano 14 Sierpnia 2014 No ja przepraszam... człowiek sobie obstawi mało popularną zdawało by się aukcję a tam połowa forum patrzy na ręce. Chyba skończę z tym sportem, mam za słabe serce Dziękuję wszystkim, jak już przyjdzie zrobię obu zdjęcie rodzinne pod romantycznym tytułem Noce i Dnie...Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #5835 Napisano 16 Sierpnia 2014 Widzisz Wasyl, śpisz, śpisz a koledzy obserwują ^^Gdyby ta FL nie była taka mała... Gratulacje! U mnie niby zegarek nabyty dawno, ale dokompletował w końcu bezelek to i pokazuję 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5836 Napisano 16 Sierpnia 2014 baaaaardzo zacnie ten breitling wygląda. Potwierdza to moją tezę, że dawno temu, w odległej galaktyce breitling robił zegarki dla ludzi z dobrym smakiem. A potem zaczęli robić takie... inne... A potem pojawili się raperzy.Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #5837 Napisano 16 Sierpnia 2014 baaaaardzo zacnie ten breitling wygląda. Potwierdza to moją tezę, że dawno temu, w odległej galaktyce breitling robił zegarki dla ludzi z dobrym smakiem. A potem zaczęli robić takie... inne... A potem pojawili się raperzy.Pozdrawiam, Yeeeeaaahhh.. !! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #5838 Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam na myśli to, że w ZSRR nie stawiało się nigdy na własne rozwiązania tylko na kopie technologii zachodnich. Licencyjnych lub wywiadowczych, od pozornie prostego zegarka do rakiety kosmicznej.To jest portal o zegarkach a nie Onet. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez buran69 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #5839 Napisano 17 Sierpnia 2014 To jest portal o zegarkach a nie Onet.Wypowiadam się nt. pochodzenia technologii produkcji zegarków radzieckich na forum dot. zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #5840 Napisano 17 Sierpnia 2014 Wypowiadam się nt. pochodzenia technologii produkcji zegarków radzieckich na forum dot. zegarków.chyba za dużo jabłek zjadłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #5841 Napisano 17 Sierpnia 2014 Będąc tutaj pochwal się wiedzą o zegarkach vintage lub jakimś zegarkiem vintage, a nie będziesz o jabłkach pisać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #5842 Napisano 17 Sierpnia 2014 W końcu coś z sensem napisałeś.Taka FestaCo ciekawe z przeszklonym deklem.W środku UROFA 55 w najwyższym standardzie wykończenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5843 Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) I czego ma dowodzić zdjęcie niemieckiego mechanizmu w przepychankach na temat rosyjskiej myśli technicznej? Bo chyba się zgubiłem w tych bezsensownych docinkach.(Sam w sobie zegarek świetny) Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez MateuszDabrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #5844 Napisano 17 Sierpnia 2014 Chyba temat jest Nasze nowe nabytki vintage,a to jest mój nowy nabytek vintage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5845 Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Chyba temat jest Nasze nowe nabytki vintage,a to jest mój nowy nabytek vintage.To bardzo fajny, gratuluję rzadkiego i pięknego egzemplarza, spodziewałem się po prostu po tych tekstach o Onecie i jabłkach jakiegoś rosyjskiego patka chyba Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez MateuszDabrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #5846 Napisano 17 Sierpnia 2014 Po prostu nowy kolega poprosił żebym się pochwalił to się pochwaliłem,liczę że teraz On pokaże jakąś nowość,bo jak nie to szach-mat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #5847 Napisano 17 Sierpnia 2014 Na wcześniejszych stronach tu i tu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #5848 Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Ładna tarcza w tej Feście. Maluszek, prawda? 32 bez koronki? Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez hrabia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #5849 Napisano 17 Sierpnia 2014 Prawda,ale jest obłędny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #5850 Napisano 17 Sierpnia 2014 Fajnie zachowany, poza tym lubię ten styl . I mi w końcu coś wpadło przed chwilą. Lata 70., kwintesencja. Jak przyjdzie i będzie się nadawało do pochwalenia (zakup z kategorii marne zdjęcia + stosunkowo niska cena), to się pochwalę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach