zasadas 5083 #5126 Napisano 2 Maja 2014 Staszek nie żebym cie podpuszczal ale trzeba cos by było przewietrzyc kolekcje Ostatnio opanował mnie jakiś marazm, nic nowego się nie pojawiło, starocie się opatrzyły, "taka sytuacja" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5127 Napisano 2 Maja 2014 Ostatnio opanował mnie jakiś marazm, nic nowego się nie pojawiło, starocie się opatrzyły, "taka sytuacja" To samo mam -nic nowego sie nie pojawia.....i w marazm popadam Trochę się nawet "obrazam" na te zegarki......... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centralny 3 #5128 Napisano 2 Maja 2014 To samo mam -nic nowego sie nie pojawia.....i w marazm popadam Trochę się nawet "obrazam" na te zegarki......... Oj tam oj tam.... Może źle szukacie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5129 Napisano 2 Maja 2014 @centralny Gdyby nie ten dekiel (który wart jest wiele) i jasna tarcza,to wypisz wymaluj mój niebieski HF.Nie ma co!Piękna linia tych zegarków poraża nie jednego sceptyka.Dzięki!Za ujawnienie olimpijczyka i trzymaj go,bo warty, by dotrwać w tak pięknym stanie,przy najmniej do końca wieku lub i dłużej. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5130 Napisano 2 Maja 2014 Oj tam oj tam.... Może źle szukacie ;-)Noc nie spałem by bladym świtem być na giełdzie i co? nic...... a i na baqzarku jakoś w vintage "nie obrodziło" ostatnio.....Juz nawet fajnego Poljota z 3133 ciężko znależć..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5131 Napisano 2 Maja 2014 Marek!A może tylko,za wybredny jesteś? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5132 Napisano 2 Maja 2014 W tych kwestiach i owszem........i w kwestii zegarków i jedzenia też 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5133 Napisano 4 Maja 2014 Kiedyś sobie nabyłem takiego oto "Helmucika". Całkiem sympatyczny i jak stary garniturowiec,leży na łapce jak przyklejony. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5134 Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) i na rąsi. oraz z odkrytą dupką. Edytowane 4 Maja 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5135 Napisano 4 Maja 2014 Hehe...Lechu ,pasek ma kolor "bikiniarski":-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5136 Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Tia! Skarpetki w paski już dawno dziurawe a od butów, trzy razy szytych, podeszwy odeszły. W stosownej czapce Trybuna Ludu zmurszała. Bo czas, niestety robi swoje. Edytowane 4 Maja 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #5137 Napisano 4 Maja 2014 Helmucik całkiem przyjemny, a pasek w tym kolorze dodaje mu szyku. Co prawda z tym kolorem paska to raczej nie do garnituru, ale na półsportowo może być. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5138 Napisano 5 Maja 2014 Staszku!Ten letni zestaw, to tylko do dziurawej podkoszulki w paski,jak matrosa z Potiomkinai koniecznie pepegóworaz obowiązkowo,krótkich gaci na szelkach. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armian 10 #5139 Napisano 5 Maja 2014 Trochę mnie tutaj nie było, jednak coś w tematach "czasu" niezmiennie przybywa. Bucherer z małym Eta'owym serduszkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5140 Napisano 5 Maja 2014 Witaj przyjacielu:-) ,rzeczywiście dawno Cię nie było...A zegareczek -przyjemny:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1375 #5141 Napisano 5 Maja 2014 A to moja zdobycz,na dobrym chodzie,tarcza ladna,tylko szkielko do wymiany (i ta koperta w kiepskim stanie). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5142 Napisano 5 Maja 2014 A gdzie bebechy?Szkło, to pryszcz.Koperta, gorsze bywają.Zmień szkło,kopertę można trochę przypolerować.I jak mówi forumowy klasyk,czyszczenie i smarowaniemu nie zaszkodzi.Te wskazówki można by było odświeżyć. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1375 #5143 Napisano 5 Maja 2014 Nie moge przeczytac pod balansem co to za kaliber (slepne juz). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1375 #5144 Napisano 5 Maja 2014 Dekiel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5145 Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) No nie! Rozumiem i wiem, że Venus rączek bidna nie miała.Ale Twoja, to chyba na kamieniach leżała i wilka dostała. Hemoroidy na dupci jak się patrzy,choć olłejs-zatycza-dekiel w przyzwoitym stanie. Rozbebesz czekając na szczęśliwy traf,by nabyć jakąś felerną duchowo,aczkolwiek ze zdrowym kręgosłupem. Swą spróbuj dać do chromowania,choć wiadomo, że cycuś to nie wyjdzie. Edytowane 5 Maja 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armian 10 #5146 Napisano 5 Maja 2014 Dekiel.Jak na zegarek z przełomu lat 50/60 przeszedł sporo sądząc po kopercie. Mechanizm http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Peseux_320 Koperta warta chromu, werk przedlądu i będzie dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1375 #5147 Napisano 5 Maja 2014 Tak tez chce uczynic.Dzieki wszystkim za odpowiedzi.Nie chce bardzo zasmiecac,ale chce pokazac jeszcze ostatnio nabyta Certinke. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergius 1375 #5148 Napisano 5 Maja 2014 Czy dobrze mi sie wydaje ze te wskazowki nie sa od niej? Werk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #5149 Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 6 Maja 2014 przez wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #5150 Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Witam, wiem..wiem..."pod prądem" ..ale...żal było nie kupić... LIP NAUTIC SKI SUPERCOMPRESSOR 184003 z bardziej znanym kolegą... Edytowane 6 Maja 2014 przez wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach