Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bb22027

Tag Heuer Monza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakies 6,7 lat temu kupilem zegarek Tag Heuer Monza,niestety przy nastawianiu czasomierza w ręku została mi koronka,proszę o pomoc co w takiej sytuacji mam zrobić.Zegarmistrz u którego byłem powiedział że nie da się tego zreperować tzn . cos zrobić z tą koronką,tylko trzeeba nową.Poradźcie co robić żeby nie zrujnować budżetu.Dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierze...

Jak to zostala Ci koronka? Imadlem kreciles? W takich zegarkach koronki nie odpadaja po kilku latach...

Tak czy owak dobry zegarmistrz spokojnie poradzi sobie z taka usterka jesli material, z ktorego jest wykonany zegarek jest ok :blink:

Idz do innego zegarmistrza.

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie za mocno wyciągałeś koronkę, bo rozumiem że nie ukręciłeś tylko wyrwałeś ją, tak?

serwis TH ma Pieśkiewicz, więc jeśli chcesz oryginalną koronkę, a sam takiej nie posiadasz, to zapewne oficjalny serwis to najłatwiejsze rozwiązanie :blink:

"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Powraca temat koronki,gdzie mogę znaleźć nr części ( koronka i wałek) zegarka Tag Heuer Monza nr.CR2113-0 DP 5994.Może możecie mi pomóc ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejdź do jakiegoś sklepu, który sprzedaje Taga - ściągną Ci części od producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ściągną, bo sklepy nie zajmują się sprowadzaniem tego typu części (mogą co najwyżej zamówić pasek czy klamerkę). Jedyna opcja to oddanie do autoryzowanego serwisu np... Pieśkiewicz.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś pytałem w Aparcie o ściągnięcie tarczy do Monaco i nie było problemu. Po kilku dniach Pani do mnie zadzwoniła z informacją o cenie nowej tarczy. Może tam warto spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stare przysłowie mówi... "jeśli stać Cię na konia, to powinno stać Cię również na bat".. wobec tego jeśli stać Cie na TH to nie kombinuj, tylko wymień koronkę na oryginalną z serwisu. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.