Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bartas25

Przedłużenie gwarancji na G

Rekomendowane odpowiedzi

Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem zegarka G-shock GW-9010-1 jestem bardzo zadowolony z tego zegarka :( ale chodzi mi o przedłużenie gwarancji bo mam w zestawie druczek i nie wiem kiedy mogę dodatkową gwarancje wykupić.Dziękuję Panowie za odp Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ten dział kolego ...

ale co tam ...

Proszę :

Firma CASIO, jako jedyny wśród producentów zegarków

oferuje możliwość przedłużenia gwarancji do 6 lat.

Standardowo, gwarancja na produkty CASIO wynosi 3 lata. Klienci, którzy nabyli u nas zegarek mogą za niewielką kwotę wykupić dodatkowe 3 lata okresu gwarancyjnego.

Opłata wynosi:

20 zł dla zegarków w cenie do 1000 zł, oraz

40 zł dla zegarków kosztujących powyżej 1000 zł

Gwarancja standardowa ulega przedłużeniu o kolejne 3 lata na warunkach określonych w gwarancji trzyletniej automatycznie jeśli kupujący dokona wpłaty w terminie do 30 dni od daty zakupu.

Opłaty można dokonywać tylko przelewem na konto:

Zibi Techno Sp. z o.o.

ul. Chodakowska 10

96-500 Sochaczew

rachunek nr:

80 1240 1053 1111 0010 1016 2362

PeKaO S.A. IV O/Warszawa

Podstawę roszczenia do wykonania usługi naprawy gwarancyjnej stanowi gwarancja trzyletnia z potwierdzeniem przelewu na ww. konto

Głównie Omega, ale i inne tykadełka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem zegarka G-shock GW-9010-1 jestem bardzo zadowolony z tego zegarka :( ale chodzi mi o przedłużenie gwarancji bo mam w zestawie druczek i nie wiem kiedy mogę dodatkową gwarancje wykupić.Dziękuję Panowie za odp Pozdrawiam

paliłeś coś?

Kupiłes w Zibi i masz 3 lata. Dopłacasz ok 20zł (przelewem bodajże )i przedłużają ci automatycznie do 6 lat.

Kupiłeś poza Zibi - masz rok.

Wklej ów druczek - napisz coś więcej.

PS

nie ten dział :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy ja też mógłbym przedłużyć gwarancję czy już nie można ? mam na 3 lata, na karcie mam kupno zegarka 27.06.2012.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 dni od daty zakupu-to chyba latwo zrozumiec!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.