Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kostekczwk

Czyszczarka ELMA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuje pomocy przy wycenie tego naredzia, nie znam sie na sprawach zegarmistrzowskich, moj ojciec dawno temu byl zegarmistrzem i sie tym zajmowal, mial swoj zaklad i w domu zostalo troche roznych narzedzi ktore nie sa juz nikomu potrzebne. Troche poszukalem w internecie, google, alegro, ale ceny tych czyszczarek sa rozne - nie mam pojecia ile to moze byc warte wiec prosze was o pomoc

Czyszczarka jest sprawna, wymaga moze drobnych dopatrzen - cos nasmarowac, wyczyscic itp.

edit. Jedna z pokrywek od sloikow jest peknieta

DSCN5097.JPG

DSCN5098.JPG

DSCN5100.JPG

DSCN5101.JPG

DSCN5102.JPG

DSCN5103.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest teraz towar "kolekcjonerski", nieco duży. Zatem tak najlepiej go potraktować i na przykład wymienić na inny towar kolekcjonerski. Na przykład na inne narzędzie, albo na zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koszt nowej czyszczarki elma j.w. to ok.4000 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytaj uwaznie prosze napisalem koszt nowej czyszczarki a nie starej ewentualnie urzywanej !!!pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytaj uwaznie prosze napisalem koszt nowej czyszczarki a nie starej ewentualnie urzywanej !!!pozdrawiam

Interesuje mnie jakie masz jeszcze narzędzia zegarmistrzowskie do sprzedania. Jestem zegarmistrzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesuje mnie jakie masz jeszcze narzędzia zegarmistrzowskie do sprzedania. Jestem zegarmistrzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.