Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kwas

Casio WL-20B Poszukiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze siema wszystkim, jestem tutaj nowy, i trafiłem na to forum poszukując pewnego zegarka. Do rzeczy

Kilka lat temu zakupiłem zegarek casio WL 20B, po jakimś czasie coś się tam z nim stało i znikł z mojego życia ;).

Ostatnio zacząłem odczuwać "głód zegarka" . Pomyślałem sobie. "HA, już kiedyś miałem bardzo fajny zegareczek, który spełniał moje wymagania. Może by go tak odnaleźć w odmętach internetu." I tak szperałem i szperałem, aż znalazłem model zegarka, który kiedyś miałem i znów zapragnąłem go mieć. I tutaj zaczyna sie problem, zegarka nie ma nigdzie poza hamerykańskim ebayem ( http://cgi.ebay.com/Casio-WL20B-3A-Digital-movement-Casual-watch-Backlight-/280554268717?pt=Wristwatches&hash=item415256682d )I tutaj moje pytanie. Czy zegarem ten można jeszcze wgl. gdzieś znaleźć w sklepach ? Jeśli tak, to ile może kosztować?

pozdrawiam Kwas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesyłka kosztuje prawie tyle, co zegarek. Ot ten problem

Przepraszam za złe umiejscowienie tematu, mój błąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesyłka kosztuje prawie tyle, co zegarek. Ot ten problem

Czyli napisz, że chcesz go kupić do 100 zł.

Zostaje Ci tylko allegro, bo nie sądze aby w sklepie kosztował 100 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Ci bardzo, szukałem czegoś takiego od tygodnia, i przepraszam za kłopot ;)

Można w sumie zamknąć

Pozdrawiam Kwas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.