Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ch24.pl

chronos24.pl SIHH 2011: LANGE Saxonia

Rekomendowane odpowiedzi

Klasyczne czasomierze ?Made In Saxonia? manufaktury A.Lange&Söhne zostały na tegorocznym SIHH poddane delikatnemu liftingowi i odświeżeniu. Kolekcja SAXONIA wzbogaciła się o modele z drugą strefą czasową, nowym kalibrem automatycznym oraz wersję ultra-płaską w maksymalnie minimalistycznej formie.

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saxonia Thin jest fenomenalny - idealny pod wytworny garniturek!

Dobrze że w tej wersji zrezygnowali ze szlifowanej wokoło koperty - dodało to bardzo elegancji i klasy Saxonii. Piękny zegarek.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thin najbardziej podoba się również mnie...Dual Time mi nie leży (ta kompozycja tarczy i kolorystyka), natomiast SAXONIA Thin jest idealna w każdym calu. Piękny kaliber, idealny rozmiar, piękna, purystyczna tarcza. Elegancja przez duże E :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorystyka w platynie mi odpowiada, zresztą ideałem dla mnie wciąż jest Richard Lange Platin :(

post-7884-0-04209600-1331812183.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.