Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rado

Edox Class 1 Chronoffshore Automatic - dobry wybór?

Rekomendowane odpowiedzi

Duży jest, ale nie przesadzajcie. Ma 45mm, koronki nie wbijają sie absolutnie w rękę, nosi się bardzo wygodnie. Zdziwiła mnie natomiast jego waga, bałem się że dzięki tytanowej kopercie będzie zbyt lekki. Waży jednak odpowiednio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny zegarek ale najlepsze jest to ile Apart zarabia na nich sprzedają za polowe ceny a na pewno nie dokładają do tego

jarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało to dla mnie istotne ile Apart zarabia. Istotne dla mnie jest to, że ta oferta nie miała konkurencji. Przy tej cenie jest nie do pobicia. Np proponowany w tym wątku Oris np model Divers Titan Chronograph na takim samym werku 7750 kosztuje blisko 8000zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rado, też go kupiłem :D .Najpierw myślałem nad jakimś nurkiem do 3000-3500,potem jednak wybór padł na kolejnego Hamiltona ,tym razem model Tachymiler.Miałem już przez znajomego we wtorek zamawiać z USA.Przeczytałem twój temat z którego dowiedziałem się o cenie EDOXA ,którego kiedyś notabene oglądałem ale był poza moim zasięgiem cenowym.Wczoraj dokonałem zakupu.Zegarek prezentuje się super!(jak dla mnie,ale chyba właśnie o to chodzi).Aha w Polsce już ten model jest nie dostępny,wziąłem przed ostatni a dzisiaj ostatni się sprzedał bo dzwoniłem jeszcze dzisiaj do Apart'a w sprawie karty stałego klienta i zagadnąwszy jeszcze raz o mój zegarek to właśnie usłyszałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co pisac takie bzdury, że już ostatni się sprzedał jak dziś na otwarcie Apartu na Wieńskiej w Warszawie dumnie paradował z 3 545 pln. Co do cen to obecna stanowi 25% tej co po raz pierwszy była w Aparcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak?Dzwoniłem z ciekawości i oznajmiono mi że zegarka nie ma!Co się tak zbulwersowałeś ze mówisz mi że bzdury wypisuję?Pisze to co mi powiedziano w Salonie Apart a nie w sklepie mięsnym.Z resztą nieważne, dla mnie może ich być 10000 a jak ci poprawi to samopoczucie to niech ich będzie 5000000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madej23 nie pisałem aby Cię urazić chciałem powiedzieć, że w Aparcie to te panienki to nie potrafią automata od kwarca odróżnić. Co do zegarków to w ich salonach to tak jest, że jednego dnia mają nakład wyczerpany a w drugim znów są. Nie są w stanie sprawdzić gdzie co jest a jak chcesz aby sprawdzili gdzie jest dany model na stanie to odsyłają do innego salonu bo awarię mają. Od cały Apart. Jest kilku dobrych sprzedawców przynajmniej w Warszawie ale trzeba trafić na niego aby dowiedzieć się coś więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś w Wawie są jeszcze dostępne? W GM i Arkadii brak.

EDIT. Jednak zakupiony Regulator

Pozdr

vinc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.