Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Schmeichel a Twój jest wymieniony, jako ten co jest w centrali ?

Sprawdzałeś w skrzynce folder SPAM ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sprawdzam pocztę cały czas tak nr 13. był wymieniony jako ze się załapał ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bo to 13 jest ;)

Zaraz zadzwonie do nich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz zadzwonie do nich :)

To skoro dzwonisz to może zapytaj o listę "załatwionych" do końca :)?

Pozdrawiam

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Schmaichel już powinieneś mieć :)

Artur nic takiego nie istnieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok kasa poszła PayPal ...

Dzięki wielkie za "interwencję" ...

teraz czekam na potwierdzenie wpłaty :]

no i na paczke :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba niestety jak już dotrą to ktoś porobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, czekałem rok, to już poczekam na wszystkie faktury, nadal bowiem nie wiem, czy mam płacić za jedną wysyłkę, dwie, trzy, czy też cztery. Napisałem do Steinharta, pani Ania przekazała sprawę dalej, więc czekam. Zdjęcia wykonanych zegarków dlc również mogliby zapodać, to naprawdę niewiele kosztuje, a nikt nie domaga się namiotów, lustrzanek, oświetlenia, tudzież innych fajerweków, tym bardziej, że poprzednie zdjęcia i tak były robione tosterem. Choć tak naprawdę, skoro to limitacja w tak ceniącej się i duzej firmie, to te zegarki powinny być przed wydaniem obfotografowane pod każdym kątem, w namiocie, z oświetleniem i mnóstwem fajerwerków. Tym bardziej, że poprzednie limitacje w niektórych egzemplarza wracały do producenta, bo były po prostu źle wykonane.

Ja nie chcę dłużej smęcić i melepecić, ale mam wydać ponad 1000 euro więc wolę wiedzieć, jak ten kot w worku wygląda ;)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, czekałem rok, to już poczekam na wszystkie faktury, nadal bowiem nie wiem, czy mam płacić za jedną wysyłkę, dwie, trzy, czy też cztery. Napisałem do Steinharta, pani Ania przekazała sprawę dalej, więc czekam. Zdjęcia wykonanych zegarków dlc również mogliby zapodać, to naprawdę niewiele kosztuje, a nikt nie domaga się namiotów, lustrzanek, oświetlenia, tudzież innych fajerweków, tym bardziej, że poprzednie zdjęcia i tak były robione tosterem. Choć tak naprawdę, skoro to limitacja w tak ceniącej się i duzej firmie, to te zegarki powinny być przed wydaniem obfotografowane pod każdym kątem, w namiocie, z oświetleniem i mnóstwem fajerwerków. Tym bardziej, że poprzednie limitacje w niektórych egzemplarza wracały do producenta, bo były po prostu źle wykonane.

Ja nie chcę dłużej smęcić i melepecić, ale mam wydać ponad 1000 euro więc wolę wiedzieć, jak ten kot w worku wygląda ;)

Dokładnie! Moim zdaniem to kolejna żenada ze strony Steinharta. Czy naprawdę tak trudno o zdjęcia, które należą się nam jak psu kość?! Czekaliśmy rok, a teraz mam wrażenie, że na odp. chce się nam wcisnąć zegarek, którego wersji finalnej nikt nie uznał za stosowne nam pokazać. Przecież to kpina. Ja się na to nie godzę. I jeszcze kompletny bałagan z wpłatami, rachunkami itp. Ja jeszcze nie dostałem żadnej faktury...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie proszę o informację od tych, którzy nie otrzymali jeszcze rachunku za zegarki, których numery były wymienione jako obecne w centrali.

W wiadomości proszę podać mi imię i nazwisko, numer zegarka, maila do Was w celu jego weryfikacji poprawności u Steinharta.

Co do zdjęć, dziś poprosiłem o nie po raz kolejny. Pamiętajcie, że zdjecia czarnego były już zamieszczane, więc to nie jest dokładnie tak, że kupujecie kota w worku. Nie oczekujcie również, że ktoś będzie pstrykał każdy z 66 zegarków. Nikt nie ma na to czasu. Zestaw jest identyczny jak wersja stalowa, w środku będzie tylko DLC.

Dla przypomnienia:

post-5518-0-62540500-1340779341_thumb.jpg

post-5518-0-28112200-1340779351_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Dostałem potwierdzenie, ale nie piszą której płatności dotyczy, bo wcześniej zapłaciłem za zegarek, a potem za bransoletę.

"Dear Mr. XXXX

We received your payment.

Thank you very much.

We will process your order within the next few days.

You will receive a tracking number upon shipment of your order.

Thank you.

Your STEINHART-Watch Team. "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Numer masz w tytule maila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Ja jeszcze nie dostałem żadnej faktury...

Z tego co sprawdziłem to masz numer 17, a on nie jest wymieniony, jako obecny już w centrali firmy, więc dla tego nie masz rachunku :)

Poniżej podaje raz jeszcze numery, które dotarły już do centrali, a tym samym powinny mieć rachunki:

Stal: 1 do 13, 15 do 26, 28, 30, 32

DLC: 2, 4 do 9, 11 do 15, 19, 21 do 23, 25, 28 do 31

Powtórzę się, proszę o kontakt tych, którzy nie mają rachunku a ich numer zegarka jest wymieniony powyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekaliśmy panowie rok. Ja poczekałem spokojnie tydzień dłużej i jakimś dziwnym trafem otrzymałem wszystkie trzy rachunki na które czekałem (trzy, bo pomagałem w realizacji kolegom, którzy o to prosili). Jeśli chodzi o faktury radzę więc cierpliwie poczekać - Steinhart przecież chce te zegarki sprzedać, a nie je kisić.

Kwestia zdjęć to inna bajka - powinny się pojawić i za cholerę nie wiem jak wielki problem może stanowić choćby podjechanie z "małpką" z dobrym macro do zegarmistrza u którego są składane i zrobienie kilku fotek. Jak dla mnie - kolejny wizerunkowy strzał w stopę.

Jeśli natomiast chodzi o kwestie zakupów łączonych to od początku czułem że będzie to stanowiło problem organizacyjny - ten bierze, ten nie bierze, ten zamówił, ten odmówił, a inny jeszcze ma zapłaconą bransę, a zegarek nie jest gotowy, albo jeden jest, a drugi nie jest, a ja już chcę... W sumie dopiero teraz myślę, że powinniśmy zaczekać aż wszystkie zestawy (zegarek/ki + ew. bransoleta/y) będą gotowe - wysyłka faktur na pełną kwotę (wtedy EWENTUALNA korekta), wpłata (JEDNA) i wysyłka (JEDNA, jeden koszt) do klienta. A tak mamy burdel, bo każdy chce JUŻ zegarek, bez względu na to czy kolejny gotowy czy nie, itd.

Wykażmy trochę zrozumienia dla Łukasza (wprawdzie personalnie nikt mu nic jeszcze nie zarzuca, ale chcę na to uczulić) - każdy z nas ma swoją pracę, obowiązki, rodzinę, a dodatkowo doszło mu wiele pracy związanej z obsługą nas i często naszych "fanaberii". Ja już niestety nie mogę mu pomóc, bo sprawa jest załatwiana właściwie wyłącznie na linii Łukasz - Centrala Steinharta, z którą jest w stałym kontakcie (a ten ostatnio marnie wygląda nie z naszej winy mam wrażenie).

Przede wszystkim dzięki za cierpliwość (z góry!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem potwierdzenie, ale nie piszą której płatności dotyczy, bo wcześniej zapłaciłem za zegarek, a potem za bransoletę.

"Dear Mr. XXXX

We received your payment.

Thank you very much.

We will process your order within the next few days.

You will receive a tracking number upon shipment of your order.

Thank you.

Your STEINHART-Watch Team. "

To nie wiedziałem, że jeszcze takie coś przyjdzie. Ja nic jeszcze nie dostałem, a płaciłem 14.06. za branse i 25.06. za zegarek... tzn. że jeszcze nie wyłowili mojej płatności z paypala ;)

No nic czekam, aż jakiś pierwszy szczęśliwiec otrzyma już zegarek DLC i wrzuci trochę fotek.

W miedzyczasie, żeby mi się nie nudziło mam na 2 inne nabytki w drodze :P

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no przyjdzie i potem jeszcze, że wysłano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płaciłem wczoraj wieczorem cztery rachunki [jednym -sumarycznym] przez paypała.

Dzisiaj rano był w biurze.

Otrzymałem już zwrotnie potwierdzenia zapłaty za bransolety.

W tytule NUMER zamówienia i z którego dnia.Wiec wiadomo,czego dotyczyła płatność. Kto dostał potwierdzenie zapłaty za bransolety inaczej?

Wydaje sie mi,że sprawnie i gustownie.

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no przyjdzie i potem jeszcze, że wysłano.

Oby ;) zanim te Panie co wysyłają będą się urlopować...

Otrzymałem już zwrotnie potwierdzenia zapłaty

Szczęśliwiec ;) Widzę, że nie ma żadnej chronologicznej reguły

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też czekam na potwierdzenie :) ...

kasa poszła wczoraj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś powinny być pierwsze info na mailach o wysyłkach.

Paczajcie w emalie i chwalta się do kogo już leci ;)

z10861921X,Co-ja-pacze-.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dzwoniono od Steiharta celem weryfikacji zmienionego przezemnie adresu wysyłkowego.

Kasa wysłana za zegarek i za bransolete( faktury nie było poprawnej)

W opisie wszystko zostało dokładnie przedstawione( co za co)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że wszystko ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.