Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z zakończoną ankietą u góry dekla powinno pojawić się "Limited Edition Poland" Prosiłem, żeby Gunter w ostatecznych rysunkach tak zrobił :)

Swiss Made na tarczy musi być :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tarczy jak najbardziej, ale na deklu podziękujemy :)

Jarek- pilnujemy, pilnujemy, nie martw się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niczym te dwa cerbery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie wszystko mi jedno co będzie na deklu napisane, ważne żeby jeden dostał się w moje łapy i tu zwiększenie limitacji bardzo mi odpowiada bo zwiększają się moje szanse na sukces!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Gludek- jak by co- pomoge wyjmowac i zakopywac minutowa- ale, juz nie bede narzekal tylko kupie ewentualnie wskazowki od 30atm albo 100atm i zmienie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie techniczne, jak się bedzie miała wymiana wskazówek do gwarancji. U nas nie ma serwisu, a na Słowacje jechać troche dziwnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pisała Pani Ania, każdy zrobi wymianę na własną rękę, więc dopuszczają taką możliwość, ja sugeruję nie robić tego na własną rękę tylko u sprawdzonego zegarmistrza, wówczas nie powinno być problemu z gwarancję.

W poniedziałek porozmawiam o tym z Panią Anią ... yes :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ja coś przegapiłem ale na czym w końcu stanęło w zakresie koloru obramowania indeksów i wskazówek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie sam wolałbymw tym nie dłubać,a nie wiem czy uznają zegarmistrza bez papierów od nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jarku fakt, chyba nie napisałem :)

Czarne z połyskiem zarówno wskazówki jaki i indeksy

Wojtku, wiem, że zabolało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej kolor będzie zgodny. No nic-pożywiom uwidim. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Dzięki temu tematowi usłyszałem o marce STEINHART i jeżeli nie załapię się na LE to i tak kupię TRITON 30 atm. Nie jest może tak piękny jak wasz projekt ale i tak super.

Zegarki coraz bardziej mnie wciągają (oj żona się nie ucieszy ;-))

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie rozpocząć przygodę z zegarkami od edycji limitowanej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda :P

a żony - żony da się urobić... zarazić... nie namawiam do lawirowania B)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie rozpocząć przygodę z zegarkami od edycji limitowanej :P

miałem już kilka zegarków ale nigdy nie przypuszczałem, że może wywoływać we mnie takie emocje.

obecnie brakuje mi właśnie tego typu zegarka, bo do garnituru mam (Maurice Lacroix Pontos kupiony ok 3 lata temu)

ale i na niego zaczynam patrzeć z większym "uczuciem" (muszę się nim zająć - przegląd czy coś, o czym wcześniej nawet nie myślałem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie kiedy zapisy przewidujecie? Jak rozumiem nie w ten weekend? :> ehh się doczekać nie mogę :P

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholerka, nie otrzymaliśmy od Steinharta gotowych rysunków, przynajmniej Łukasz nie pisał mi nic żeby dostał...niestety musimy na nie poczekać, żeby nie było jakichkolwiek wątpliwości co zamawiamy. To przyczyny od nas niezależne i mam nadzieję, że wybaczycie te kilka dni obsuwy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tiaaaaaaaa.... czarne błyszczące obramówki indeksów i wskazówek? no tak, zgodne ze soba, ale problem z wymiana wskazówki minutowej chyba zniknie bo w obu tritonach 30 i 100atm sa chyba srebrne.... B)

hehe, zony.... moja po zapelnieniu przeze mnie 3 czy 4 pudla zegarkami zaczela mowic ze to super hobby.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, zony.... moja po zapelnieniu przeze mnie 3 czy 4 pudla zegarkami zaczela mowic ze to super hobby.... :P

U mnie jest podobnie - teraz pożycza ode mnie niektóre zegarki, bo podobno teraz są modne męskie duże zegarki u kobiet B)

Z niecierpliwościa czekam na zapisy... Na początku byłem zwolennikiem innych projektów i wersja stal. Ten jednak ostatecznie wyszedł SUPER.

W tej chwili na 90% biorę DLC... Chyba, że zapoluję na dwa :)

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Khem, khem panowie...dziś zbierając się do roboty, wkurzony że ten weekend spędzam w pracy, dostałem smsa który baaardzo poprawił mi humor i Wam pewnie też poprawi B) Oto jego treść:

"Wstawaj. Zaraz na forum wstawiam wersje ostateczne :) "

Łukasz

Hmmm...czyżby już na jego skrzynce były gotowe grafiki? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już pewnie wywnioskowaliście z opisu Lecha, grafiki mam B)

Proponuję w niedzielę o godz. 20 lub 21 rozpocząć zapisy, oczywiście zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Proponuję dwa tematy osobny dla Stali osobny dla DLC.

OSTATECZNA WERSJA STAL:

post-5518-0-14964400-1305968362_thumb.jpg

OSTATECZNA WERSJA DLC:

post-5518-0-34639600-1305968393_thumb.jpg

Konkurs oczywiście bez nagrody, jakie są trzy delikatne zmiany ? :P

IMO dekiel jest idealny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i gdzież ci one? gdzież ci one? zdradź mi proszę!

Edyta:

JEEEEEE!

Pytanie: DLC ma także dekiel pokryty powłoką? myślałem, że ma zostać stalowy. Nie czepiam się, tylko pytam. mi pasuje...

Blackest of the black

Darker than night

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SUPER!!! Ależ mi się ten projekt podoba :)

A zmiany to:

1. "Swiss made" na tarczy

2. Dłuższe wypełnienie z lumy na godzinowej żeby melepety nie narzekały na czytelność B)

3. Równa szerokość "nóżek" wskazówek (przy osi)

4. Dodana zielona kropeczka przy 12stej żeby było symetrycznie (na życzenie Spinera-cyca :P )

Pasi? :)

Aha jeszcze 5.: Ujednolicone obramówki wskazówek i indeksów :) No i będą błyszczące.

W sprawie czarnego dekla- tak zadecydował człowiek Guntera. Stylistycznie będzie bardziej spójnie, bo jak czerń to czerń. Stalowy dekiel za bardzo by się odcinał od czarnej koperty.

Cholera...po tych wizualkach ślinię się na widok czarnucha. Dwóch nie kupię, bo kasy tyle nie mam więc trzeba podjąć decyzję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały zegarek robi ogromne wrażenie na mnie, jest fantastyczny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.