Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Goral35

CAT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

nabyłem właśnie nowy zegarek CAT chronoraph, przekopałem neta ale niewiele informacji udało mi się wyjąć o tym zegarku. Zegarek na sprzączce ma spycharkę CAT, czy jest to jakaś seria dodawana jako gratis przy zakupie takiej maszyny ??

Wiadomo caterpillar ( główna siedziba USA ) potentat w produkcji maszyn budowlanych produkuje też inne gadżety ( w sumie mają ich ponad 400 ) typu buty robocze czy ubrania, mają w swojej ofercie też zegarki i teraz pytanie czy robią je: amerykanie szwajcarzy czy to zwykłe chinole. Na werku znajduje się dziwaczny napis zerknijcie zresztą sami. Będę wdzięczny za jakieś informacje w tym temacie.

pozdrawiam góral

post-34697-0-92667300-1298474603_thumb.jpg

post-34697-0-40866500-1298474609_thumb.jpg

post-34697-0-47553600-1298474618_thumb.jpg

post-34697-0-32832300-1298474626_thumb.jpg

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na maszynach może się znają, na butach kiedyś też.

Mam obecnie ich buty i 2 sezon zapewne będzie ich ostatnim- poszli w tandetę :D

Stary model w liceum nosiłem koło 4 lat.

Zegarek wygląda koszmarnie, poza tym na 99% to pospolita chińszczyzna.

Chyba nawet bateria w tym kwarcu to jakiś szajs.

Co cię podkusiło brać taki wynalazek?

Podejrzewam,że bardziej to był jakiś gratis reklamowy niż pełnoprawny produkt sklepowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.Dlaczego szajs??? To nawet na pierwszy rzut oka porządnie wykonany przedmiot.Może się ten CAT podobać lub nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek jak zegarek cóż więcej chcieć za 50 zł, zawsze można pognać na alledrogo i trochę być do przodu, ogólnie bardzo fajny ciężki zegarek, koperta stalowa chyba stal chirurgiczna albo coś w tym rodzaju, robi wrażenie solidnie wykonanego jedyny feller to te dwie rysy na szkle i zbyt krótka bransoleta, nie mam za grubych łapek a i tak opina mi za bardzo nadgarstek, byłem z nim na basenie pływałem wody nie nabiera :D bateria wymianiałem ją sam bo poprzednia była "umarta".

Bardziej mnie ineteresuje kto to coś robi szwajcarzy ?? czy w chinach linia jakiegoś szwajcarskiego producenta?? mechanizm łożyskowany na trzech kamieniach, czyli nie jest to perfekt cz QQ.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej mnie ineteresuje kto to coś robi szwajcarzy ?? czy w chinach linia jakiegoś szwajcarskiego producenta??

Do tego nie dojdziesz. Sam piszesz, że w sieci praktycznie nie ma żadnych informacji o tym zegarku. To jest po prostu jeszcze jeden z miliona przypadków zegarków "reklamówek". Nikt nie będzie przeprowadzał śledztwa gdzie i przez kogo jest produkowany taki zegarek za 50zł. W sumie co za różnica gdzie?

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez jest napisane ze mechanizm chinski z czesciami szwajcarskimi:)

skoro bateria nie jest szwajcarska to w koncu cos tam musi siedziec szwajcarskiego ale to wie tylko producent czyli prestige time co ltd

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez posiadam zegarek CATa diesel power cos takiego i tez na branzolecie mam wygrawerowanego takiego buldozera nie moge nigdzie na necie znalezc takiego jak moj jak naprawie aparat to podesle fotke bardzo fajny zegareczek...pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.