Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Michal177

jaki rotomat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam zamiar kupić rotomat na jeden zegarek posiadam dwa modele tissot jeden to PRC-200 automatic chronograf a drugi to le locle automatic chronograf z mechanizmem eta 7750 valjoux i moje pytania sa takie jaki naciag maja te zegarki chodzi mi czy lewy prawy obustronny i jaki rotomat kupic do takich zegarkow i czy zmieszcze sie w cenie 500zł chodzi mi o rotomat dogny tym zegarkom??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do swojej delbanki kupiłem ten rotomacik:

http://kraff.pl/rotomaty/394-rotomat-watchwinder-rothenschild-rs-321-1-e.html

Ten rotomacik polecił mi pan Łukasz ze sklepu kraffkate w Tarnowskich Górach. Chciałem rotomacik na jeden zegarek. Ten model posiada 3 programy jeśli chodzi o kierunek obrotu (lewo, prawo i obustronnie). Ponadto w każdym z tych trzech programów mamy możliwość ustawienia czterech prędkości (650, 750, 850, 1000 obrotów/na dzień). Ponadto rotomacik posiada szufladkę, w której trzymam swoje pozostałe zegareczki mechaniczne. Całość prezentuje się naprawdę ładnie i cieszy oko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-1528-0-45524600-1331840254.jpg

Można bez końca patrzeć na ogień, wodę i parkującą kobietę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno nie warto pakować się w tanie rotomaty z zatoki. Problemem w nich często są silniczki i brak ekranowania elektromagnetycznego. Osobiście zakupiłem rotomat z Wolf Designs. Drogi, ale mnóstwo trybów pracy i b.ważna dla mnie opcja zasilania z baterii. Możliwość schowania rotomatu w szafie przed dziećmi - bezcenna.

Schowek na dodatkowe zegarki jest bardzo przydatny, zwłaszcza, jeżeli trzymasz rotomat w miejscu dostępnym.

Noszę się ze zrobieniem recenzji, bo nikt tu na forum czymś takim się nie chwalił ale te priorytety, ehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.