Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość salomonslain

Tissot Seastar 660/1000

Rekomendowane odpowiedzi

Gość salomonslain

Witam wszystkich! Zamierzam zakupić Tissot T19.1.1485.31. Jak mnie poinformawał sprzedawca jest to nowy model - jak do tej pory faktycznie nie znalazłem tego lub podobnego modelu na polskich stronach. Czy ktoś może mi napisać parę słów n.t. tego zegarka? Najważniejsze - czy wart jest swojej ceny - około 1500PLN

Pozdrawiam i dzięki za wszelki infos!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Radkiem, w tej cenie i kwarca - kupiłbym na pewno Seiko, bo nic nie usprawiedliwia wysokiej ceny tego tissota.

Ten czarny automat jest ok.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem tego automata gdzieś za 300 dolców z hakiem.

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w tej cenie całkiem całkiem..

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość salomonslain

Dziękuję za przesłane uwagi! No i zabililiście mi niezłego ćwieka - faktycznie, marzył mi się automat, ale miałem wrażenie, że w tej cenie trudno będzie znaleźć cos interesującego.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Tissot ma w sobie coś fajnego. Nie jest to ideał urody, ale i na żywo i na zdjęciach przyciąga uwagę. Co prawda automatyczne nurasy Seiko są tu dużą konkurencją - zarówno estetyczną :lol: jak i cenową, ale jeśli ma być Szwajcar z szafirowym szkiełkiem, to ten Tissot jest moim zdaniem bardzo ciekawą propozycją. A już na pewno dużo ciekawszą niż kwarcowy chrono :D

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo z tym Tissotem. Niby Seiko go bije ceną i przy niketórych modelach designem, ale cos w nim jest :lol: Poza tym tak jakoś mam, że Tissota to własną, wątłą piersią zawsze zastawię :wink:

Ostatnio oglądałem w sklepie PRS 516 z ETĄ 2836-2 (T91.1.413.51). Wzburzyło mnie trochę jego 50 m, ale gdzieś wyczytałem, że designem odwołuje się nie tyle do nurkowania, co do wiścigów samochodowych i swojej pierwszej edycji w latach 60-tych. Cena 1350 zł była jak na salony w normie :D

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.