Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

karwass

Roamer Power 8 - proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich klubowiczów, B)

Mam możliwość zakupienia zegarka Roamer Power 8 na bransoletce, kolor czarny (zdjęcie w załączniku). Zegarek bardzo mi się podoba lecz trudno mi znaleźć jakieś informacje na temat tego zegarka co więcej na stronie producenta również nie ma informacji o tej serii "Power". Proszę napiszcie mi czy to jest dobry zegarek i co o nim myślicie.

Pozdrawiam,

post-36251-0-64669800-1299398952_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich klubowiczów, :)

Mam możliwość zakupienia zegarka Roamer Power 8 na bransoletce, kolor czarny (zdjęcie w załączniku). Zegarek bardzo mi się podoba lecz trudno mi znaleźć jakieś informacje na temat tego zegarka co więcej na stronie producenta również nie ma informacji o tej serii "Power". Proszę napiszcie mi czy to jest dobry zegarek i co o nim myślicie.

Pozdrawiam,

Miałem taki power 8 jak na zdjęciu, choć jak widać mniej wypasiony, ale złego słowa nie powiedziałbym o nim. Jeśli masz możliwość wziąć taki oryginalny, mogę tylko polecić.

be4a0519ba11799dm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich klubowiczów, :blink:

Pozdrawiam,

mam taki zegarek od 4 lat ,dostałem na rocznice ślubu - bo na niego chorowałem , jest the best of the best, nie za duży tak jak obecne cebule czy to moda ? że zegarek ma urywać dłoń z nadgarstkiem , ładnie przylega nie jest koperta zagruba , jest w sam raz. A co najważniejsze prezentuję się świetnie w każdej sytuacji i przy kazdej okazji , dałem za niego 1100 zł ale warto było , mówią że ma eta wnętrze ale czy to ważne przy obecnej masówce elektroniki , wszystko to china lub taiwan lub spain. Nie wymieniałem jeszcze baterii, używam go okazyjnie, naprawdę polecam , jest nietuzinkowy , zwróć uwagę że np. na alegro to rarytas :>a naprawdę lepiej wygląda na dłoni lepiej jak seryjny i nieczytelny casio czy olbrzymie seiko.( choć sportura jest piekna ale po założeniu nie zaciągniesz mankieta od koszuli bo jest tak wielka że zahacza się o osoby w kolejce :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem taki power 8 jak na zdjęciu, choć jak widać mniej wypasiony, ale złego słowa nie powiedziałbym o nim. Jeśli masz możliwość wziąć taki oryginalny, mogę tylko polecić.

be4a0519ba11799dm.jpg

Witam

szukam 1 lub 2 czlony do odkupienia do branzolety /  chetnie odkupie / nie zostalo koledze moze cos z tego zegarka

bede wdzieczny

pozdrawiam serdecznie 

T.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich klubowiczów, cool.gif

Pozdrawiam,

Powtorze sie szukam 1 2 czlonow branzolety tych najmniejszych przy zapieciu / odkupie / kupilem taki zegarek i mam troche za mala branzolete a nie dostalem jakichkolwiek czlonow do jej rozszerzenie

bede wdzieczny

pozdr

T

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.