Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

vcore

Edycja limitowana STEINHART - vcore

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś trzeba powiedzieć pass... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W międzyczasie proponuję wybranie koloru każdego z elementów według palety PANTONE, trzeba jednak pamiętać że na niektórych monitorach kolory mogą się sporo różnić od pierwowzoru. Ja stawiam na granatowy 2935 + pomarańcz 1665, oczywiście jeśli wygra pierwotny :)

pantone.jpg

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to na moim lapku ten pomarańcz wygląda fatalnie-właśnie tego się obawiałem prosząc o wersję z żywą czerwienią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak teraz dojdziemy do ogarnięcia tych kolorów... chyba decyzję będzie musiał podjąć vcore, bo zrobi się chaos, który do niczego nie jest nam już potrzebny. Przecież każdy z nas ma inny monitor, każdy musiałby chyba mieć wzornik w wersji papierowej :)

Vcore - podejmiesz się? Wiesz jak ma być - żywo i odważnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak teraz dojdziemy do ogarnięcia tych kolorów... chyba decyzję będzie musiał podjąć vcore, bo zrobi się chaos, który do niczego nie jest nam już potrzebny. Przecież każdy z nas ma inny monitor, każdy musiałby chyba mieć wzornik w wersji papierowej :)

Vcore - podejmiesz się? Wiesz jak ma być - żywo i odważnie :)

+1 nasz projektant powinien mieć najlepsze rozeznanie w temacie kolorów użytych w swoich projektach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że się wcinam w rozmowę dotyczącą wskazówek, ale może zmienić kolor lumy na wskazówkach tak jak jest to zrobione w Tritonie 1000. Tak tylko mówię nie żebym specem był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.