Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

polandbroker

Klucz do otwierania zegarków

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem, ale nie byłem w stanie odkrecić.

Musisz mieć klucz.

po za tym taka piłka kosztuje 1.5$ wiec tu jest lekkie przegięcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktem jest, że to naprawdę działa, przynajmniej dla "homaży" w rolkopodobnych kopertach. Prawdziwe Rolki są jednak zakręcane z odpowiednią siłą i może być trudniej - zresztą, kto by próbował :) Tylko, że to jest zwykła zabawkowa piłeczka, a nie żaden "klucz", więc wołanie za nią takiej kasy, tak jak napisał Lawnowerman, to przegięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale Rolka tym nie otworzysz.

Sam właśnie potrzebuję jakiegoś ustrojstwa do otwierania oysterów Rolexa i miałem kupić tą durną piłkę - teraz już wiem że to nie ma sensu.

Natomiast całkiem tanio można kupić na eBay:

http://cgi.ebay.com/1x-5537-Kits-Case-Key-opening-clo-sing-watch-tools-/200541374534?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&hash=item2eb1328846

Kiedyś ktoś sprzedawał te zestawy na allegro po 150 zł i się ładnie rozeszły. Może ktoś z forumowiczów używał?

[b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.