tomkoz76 0 #1 Napisano 4 Kwietnia 2011 Zauważyłem, że brakuje tematu na forum, gdzie można by pochwalić się zegarkami firmy Lorus, całkiem solidnej jak na ceny, w których oferują zegarki. To ja będę pierwszy, posiadam Lorusa RXN55BX9 na bransolecie, niedługo najprawdopodobniej już na pasku. A oto 2 zdjęcia, tak na początek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 7536 #2 Napisano 4 Kwietnia 2011 Gratuluję zegarka, bardzo ładna maszyna. A tu jest wątek gdzie możesz pochwalić się swoim Lorusem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3 Napisano 5 Kwietnia 2011 PowitołOddzielny wątek dla lorusów to według mnie dobry pomysł.Kilku znajomych nosi już lorusy które im poleciłam, miast perfectów/Q&Q/innych.Zwykle jak coś fajnego jest u seiko to można podobny zegarek znaleźć w ofercie lorusa tyle że sporo taniej. Tomkoz, skrobnij kilka słów o sikorze, jak wykonanie, jak bransoleta. Im więcej o nich na forum tym lepiej 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkoz76 0 #4 Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki Postaram się napisać w najbliższym czasie, ale mam go jeszcze trochę za krótko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOUISS 1 #5 Napisano 2 Maja 2011 Mam ten sam model Lorusa, bardzo fajna maszynka i świetnie się ją nosi.. Również w najbliższym czasie zostanie wrzucona na pasek (wybrałem jasny brąz) poza tym jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania czasomierza i z czystym sumieniem polecam ten model.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach