sakhalin 0 #1 Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam, Mam taki oto zegarek który przeleżał na dnie mojej szufladyjakieś 10 lat: uszkodzone są wskaźniki - te okrągłe - są czarne a powinny być jasnegokoloru - wskazówki chodzą! Moje pytanie czy jest możliwość kupienia nowego serducha dotej obudowy? Dzięki i pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirt Diver 1 #2 Napisano 13 Kwietnia 2011 Niestety nie ma szans... A szkoda, bo ten Mudman był świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #3 Napisano 13 Kwietnia 2011 dobra to wsadzę tam jakąś rybkę zamiast mechanizmui zakręcę Dzięki za odpowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #4 Napisano 13 Kwietnia 2011 To moduł 1700 szukaj zegarka z tym modułem albo identycznego.Szukaj na ebay.Ew. popytaj na WUS itp. w starych postach.Moze ktos nie sprzedał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5 Napisano 18 Kwietnia 2011 słuchajcie chciałbym go sprzedać ile takie cuś jest warte?zegarek chodził (dopóki bateria nie padła), tylko te okienka nie działają? dajcie znać to wrzucę na bazarek, może komuś się przyda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4637 #6 Napisano 19 Kwietnia 2011 a mi odwrotnie - zostało wszystko poza "gumową" obudową/protektoremniestety guma po 14 latach skruszałaobawiam się, że nawet jeżeli postawisz go na nogi czeka Cię podobny loswystarczy, że ponosisz kilka dni i zobaczysz jak pęka w twoich oczach - mój rozleciał się po kilkunstu dniach po tym jak go odnalazłem, zmieniłem baterię i postanowiłem się cieszyć na siłowni czy rowerze - radość nie trwała długodlatego nie kupię go od Ciebie na częściw odwrotną stronę - jak odnajdę po przeprowadzce, możemy rozmawiaćw 2006 widziałem zamienne gumy w sklepie z zegarkami przy Carrefour - Wawa Targówek(chyba należy/należał do ZIBI), ale obudowa z paskiem wychodziła prawie 200zł(wersja z czerwonym) więc wstrzymywałem się a później wyjechałem z tego miasta - teraz trochę żałujęz trzeciej strony pojawia się pytanie czy było i jest sens inwestwać skoro za trochę większe pieniądze można mieć CASIO - GA-100-1A4ERCASIO - G-312RL-4AERCASIO - AW-591RL -4AERz czwartej strony pojawia się pytanie czy, któryś protektor od nowego modelu da się dopasować do aw570 z piątej strony kto wie czy w ZIBI nie walają się gdzieś jeszcze stare zapasy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #7 Napisano 19 Kwietnia 2011 z szóstej strony pewnie masz racje, niech spoczywa w pokoju, tzn w szufladzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casio DW-6900 1 #8 Napisano 5 Maja 2011 kup nowy zegarek. 0 Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #9 Napisano 6 Maja 2011 Już dawno mam gw 9010. Ale tamten to taka pamiątka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach