Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość mrovka

Casio DW6900TK TURBOKOLOR

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mrovka

Witam

Chciałbym poprosić panstwa o opinie na temat tego zegarka

http://bassandculture.wordpress.com/2011/01/28/turbokolor-x-casio-dw-6900tk-2er/

Preferuje opinie TYLKO włascicieli lub osób którzy mieli fizyczny kontakt z zegarkiem.

Powstało ich tylko 200sztuk,z czego nie wszystkie zostały zakupione i dlatego znalesc coś 'realnego' w sieci na temat tej limitowanej serii jest bardzo ciezko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

ale jakich opinii się spodziewasz?? Przecież to jest zwykły dw-6900 pomalowany farbką??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

masz ten zegarek?

bo chodzi mi o jakosc nadruku na pasku,to jakie sa symbole na deklu i to z czego jest opakowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

nigdy w życiu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

czemu??

Dlatego ze Zibi,czy dlatego ze kiepski?

na zdjeciach według mnie sie dobrze prezentuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się prezentuje? Przecież dla Ciebie te trzy kółeczka w 6900 wyglądają jak w zegarku "zabawkowym"...Co niektórzy stwierdzili nawet, że sikor ten wygląda hmmm..."Obleśnie" niczym zegarek z "targowiska"...Bo zapewne nie jest Master of G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

stalo sie - ciekawosc wygrala i stalem sie posiadaczem tego zegarka

masz racje,raczej z dystansem podchodzilem do serii 6900 i dalej podchodze

-i pewnie bede podchodzil dalej tylko ten jeden zegarek nabylem jako ciekawostke

a twierdzac ze fajnie sie prezentuje to mialem na mysli tylko kolorystyke i pomysl.

-bo tak szczerze gosc ktory zatwierdzil sposob wykonania tego nadruku powinien byc zwolniony lub dostac do reki jakas prawdziwa speszal edyszyn zanim sie chwycili do pracy:)

na dodatek jak na 200 sztuk to pomyslodawcy powinni zainwestowac w bardziej ostrzejsza kontrole jakosci bo wypuszczqaja buble - a przy 200stu egzemplarzach nie powinno to miec miejsca

delikatnie sie zawiodlem bo spodziewalem sie prawdziwej specjalnej edycji

ps.za ten zegarek mozna dwa razy wiecej zaplacic i nie trzeba by do tego malowac paska,wystarczy oznaczenie na deklu DW6900TK - tego mi brakuje najbardziej

Bog mi swiadkiem ze chcialbym napisac inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja sobie wczoraj zamówiłem GW 6900, mam nadzieję że nie będzie zonków z jakością wykonania. Od dawna się do niego przymierzałem, spodobał mi się pomysł klasycznego remake'u z nowoczesną technologią. Jak będzie coś nie tak to go z miejsca sprzedam na Alledrogo i kupię Mudmana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

jestem przekonany ze jakosc GW6900 bedzie ok..no i troche chce sie wytlumaczyc.

-co do tej dziecinnosci DW6900 to chodzi mi o te 'oczy' oraz oto ze duzo jest zmarnowanego miejsca na wyswietlaczu

W seri GW6900 puste miejsce na wyswietlaczu zapelnia panel sloneczny - to mi sie juz podoba:)

a wracajac do jakosci:

-ja zawiodlem sie na jakosci tego nadruku na pasku w tej edycji ,a nie na jakosci samego zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, już się nie mogę doczekać aż GW 6900 wpadnie w moje łapska ;)

Co do stylu DW6900, cóż jest on specyficzny w końcu to triple eyed devils:

http://www.g-peopleland.com/Triple%20Eyed%20Devils.htm

iście diabelski wizerunek :) Na początku może budzić pewne kontrowersje ale gdy tylko znikną pierwsze uprzedzenia jest naprawdę spoko. No i sikory z design'em triple eyed devils "zagrały" w niejednym filmie.

Szkoda, że ta kolaboracja wypadła tak kiepsko, również miałem ten model na oku:

http://allegro.pl/extra-g-shock-casio-dw-6900tk-turbokolor-6-lat-gw-i1724284059.html

ale po tym co napisałeś poszukam czegoś innego, ciekawie zapowiada się nowy mud:

http://mygshock.com/2011/06/30/new-all-gray-g-shock-series-g-9300gy-1dr-g-9200gy-1dr-g-9110gy-1dr/

lubię takie zegareczki surowe, masywne i jakże urocze. Nie widzę tylko Waveceptor'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczyna mi się coraz bardziej podobać ten 6900TK...Zastanawiałem się jeszcze nad GX-56 DGK, ale jednak design DW6900 jakoś bardziej do mnie przemawia :) Choć z drugiej strony GX-56 to bodajże najwytrzymalszy G. Trudny wybór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

Obejrzalem dw-6900tk i nie wywarl na mnie pozytywnego wrazenia. Pasek jest tandetny, sztywny, nadruki na pasku rozmazane/nieostre. Myslalem ze to pasek jest bialy a jest niebieski. Zegarek nie wart swojej ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek słabo prezentuje się na żywo, nie polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.