Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jareklodz

Rolex - sprawdzenie autentyczności, renowacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

Poszukuję specjalisty w Łodzi lub okolicy, który może podjąć się sprawdzenia autentyczności zegarka (Rolex) oraz wykonania jego ewentualnej renowacji.

Z góry dziękuję za pomocne informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wklej zdjęcia zegarka , zdjęcia dokumentów , dowodu zakupu , pudełka etc

w wielu wypadkach da się to stwierdzić bez konieczności odwiedzania zegarmistrza , a jeśli zegarek jest podróbą , szkoda go poddawać jakimkolwiek zabiegom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zegarmistrz, uderzaj na Struga 11. Facet robi przeglądy Rolków, da radę. Ale za samą ekspertyzę skasuje, więc tak, jak pisze Darek, możesz wstawić foty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi.

Zegarek należy do mojego kuzyna z USA. Ja osobiście go nie widziałem, a fizycznie będę miał go w domu za jakieś 2 tyg, więc na razie nie mam możliwości wklejenia jakichkolwiek zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek należy do mojego kuzyna z USA. Ja osobiście go nie widziałem, a fizycznie będę miał go w domu za jakieś 2 tyg, więc na razie nie mam możliwości wklejenia jakichkolwiek zdjęć.

No przestań, przecież jest internet, poczta elektroniczna, możliwość wysyłania fotek, nawet z komórki - nie korci cię żeby wiedzieć już dziś?

Chyba kuzyn nie mieszka gdzieś na pustyni w szałasie. :P

A on sam nie wie czy go kupił w sklepie Rolexa, czy od chińczyka na Manhattanie czy też znalazł na ulicy :) ?

Jeśli zaadoptujesz psa, to nie zmienisz tym świata, ale cały świat zmieni się dla tego psa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.