Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ewenement

Adriatica Aviator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Po wielu odwiedzinach Waszego forum zdecydowałam się na zakup Adriatica Aviator 12406.B224Q all black. Ma to być prezent dla mojego mężczyzny a jako jeszcze studentka budżet mam do 400zł i wydaje mi się to być najlepszym wyborem (obowiązkowo musi być na skórzanym pasku, okrągła tarcza). I już, już miałam go kupić jednak przeglądając to forum znalazłam recenzję innego Aviatora Adriaticy. I przepadłam z kretesem - na zdjęciu na pokrywie był piękny grawer dwupłatowca. Muszę go mieć, muszę mieć Adriatice z dwupłatowcem na dekielku! Czy szanowni Forumowicze mają jakieś namiary na taką właśnie Adriaticę? Już tłumaczę czemu - nie przypadkiem padło na model Aviator, mój towarzysz pasjonuje się samolotami (ale do żadnego nie wsiądzie :D ) i ten nieszczęsny samolot na dekielku byłby genialnym uzupełnieniem prezentu.

Czy mogę liczyć na pomoc? :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trochę wyświetleń było, ale nikt się nie odezwał, więc powiem: udało się kupić Adriatice z dwupłatowcem ;) zachwyt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.