Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zinouzi

TIMEX - T2M436 - potrzebny werk

Rekomendowane odpowiedzi

wykąpalem swojego timexa potrzebny werk stary podobno nie da sie zreanimowac, wiem że tem zegarek nie jest zbyt duzo wart ale bardzo go lubie i chciałbym przywrócić mu życie

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam nowego kolege

masz dwa wyjscia skorzystac z usług Serwisu głownego timexa gdyz po pierwsze wiekszosc zegarmistrzow jak widzi timexa to wiesza na nim psy i twierdzi ze to nie naprawialne badziewie panowie naprawialne albo jak kto woli wymienialne.

lub znalezc dobrego zegarmistrza ktory współpracuje z timexem i wie jak te mechanizmy wymieniać.

bardzo czesto do wymiany samego modółu mechanizmu trzeba wymienić tarcze gdyż po zamoczeniu potrafi niedoswietlac indiglo.

pozdrawiam

zegarmistrz norbert żukowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Ja mogę tylko dodać, że kosztuje to coś koło 80 zł. I faktycznie do wyboru jest serwis Timex Polska albo dobry zegarmistrz, posiadający kontakt z Timexem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki skontaktowałem sie z głównym serwisem Timexa 85 zł wymiana z przesylką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.