Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość tessio

Klubowy 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Mi tam się podoba - bardzo oszczędny, co lubię. Kolorystyka świetnie dobrana.

Czy mogę prosić scześliwych właścicieli o prezentację na nadgarstku?

Optymalnie na takim ok 17,5 cm :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni nie schodzi z nadgarstka. Obwod mojego ok 18,5. Zdjecia robione na szybko objektywem szerokokatnym (wiec nieco wyolbrzymiaja pierwszy plan).

gcombat1.jpg

gcombat2.jpg

gcombat3.jpg

Zegarek porzadnie wykonany. Luminowa swieci silnie i dlugo. Dobrze lezy na nadgarstku.

I co najwazniejsze za kazdym razem kiedy na niego patrze wywoluje blogi i zapewne nieco glupawy usmiech na ustach wlasciciela..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też go noszę codziennie i cieszy ok. Mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy do tej pory zegarek klubowy. W porównaniu do pełnej niedoróbek i bardzo słabej jakości klubowej Stowy wykonany jest znakomicie.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ręku faktycznie prezentuje się świtnie... zakiełkowała myśl, żeby dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam że mi też coraz bardziej się podoba - no aż tak że na razie odłożyłem zakup garniturowca i umówiłem się na mierzenie tego cacka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno zastanawiam się nad tym zegarkiem gdzie można go przymierzyć ? Jestem z Białegostoku.

W sobotę 3 grudnia jadę na Barbórkę do Warszawy może ktoś z posiadaczy Glicyne tam będzie ? ? :D Proszę o info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.