Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość argos72

Zegarmistrz w Gliwicach - szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość argos72

Dzień dobry,

Szukam dobrego zegarmistrza w Gliwicach. Może ktoś wie lub zna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zegarmistrza w GCH (albo na sikorniku - to ten sam zaklad). Niestety nie polecam Pana na Piwnej. Pomimo calkiem przyjemnej i takiej hmm zegarmistrzowskiej atmosfery porysował mi dekielek od mojego IWC. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie odkopać temat. Też jestem z Gliwic i mam do naprawy starego Wostoka po ojcu.

Kiedyś tam daawno (chyba z 10 lat temu) naprawiałem go w zakładzie Jan Bajer na Strzody. Zegarek naprawił, ale atmosfera dość nieprzyjemna, bo gdy mu go oddawałem, zaczął mi (miałem wtedy może z 18 lat) robić jakieś dziwne złośliwe aluzje, że to ja go uszkodziłem, pewnie to urwałem, tamto przekręciłem, itp. (pomijam, że zegarek już był uszkodzony zanim go dostałem).

No, ale mniejsza z tym. Nie spodobało mi się takie potraktowanie jako klienta i postanowiłem, że już więcej tam nie wrócę.

Teraz potrzebuję po latach zregenerować ten zegarek, dlatego też pytam, którego z gliwickich zegarmistrzów mógłby ktoś polecić, żeby było przede wszystkim solidnie i bez marudzenia - koszty to mniejsza sprawa.

Czy wspomniany kiedyś zakład w GCH to ten?

http://qe98q1io8zc6.az.pl/index2.html

Czy zakład Henryka Gruenera jest też wart uwagi?

http://www.zegarmistrz.110mb.com/

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :P

CASIO: DW-6600, DW-6900, GW-M5600-1ER, DW-5600E, DW-5400, GW-5600J, DW-270, DW-9005, DW-003X-3T, MDV-106-1AV | TIMEX: Iron. T70381, Exped. T44921, Iron. T77701, T2N560 Chrono, Exped. T49261, Exped. T49101, Exped. T49451, Iron. 746-DE (klasyczny), T24471, Iron. T51292 | WOSTOK: nieznany model, 17 kam. | MEISTER ANKER Quarz, lotnik | POLJOT: automat, mech. 2616.2H, 23 kam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Czy są jakieś nowe opinie o zegarmistrzach Gliwickich? Potrzebowałbym oddać zegarek do przeglądu. Zastanawiam się nad zegarmistrzem z GCH oraz panem Tomaszem Barańskim z ul. Rybnickiej (firma Agatex).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam 10.12.2014 roku mieszkańców miasta Gliwice i okolic na otwarcie nowego zakładu zegarmistrzowskiego:

Zegarmistrz Gliwice Pol-Time Adam Abramów

ul. Rybnicka 10 

44-100 Gliwice

tel. 506 962 650

Zakres wykonywanych usług

• Naprawy pogwarancyjne mechanizmów znajdujących się w zegarkach naręcznych, kieszonkowych, kominkowych, wiszących oraz stojących każdej marki, również bardzo starych ("antycznych")
  • Czyszczenie, konserwacja i regulacja mechanizmów zegarowych.
  • Wymiana szkieł (również istnieje możliwość dorobienia szkła z plexi o nietypowym fasonie)
  • Wymiana baterii
  • Wymiana pasków i bransolet
  • Skracanie bransolet.
  • Renowacja kopert i tarcz
  • Czyszczenie i polerowanie stalowych kopert i bransolet
  • Skup zegarków, mechanizmów, części,
Wysoka jakość usług oparta na doświadczeniu. 

Gwarancja na wykonane usługi.

Dodatkowe info na stronie: http://www.poltimegliwice.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JUŻ OTWARTE!!!

Serdecznie zapraszam wszystkich do zakładu zegarmistrzowskiego!!!

Zegarmistrz Gliwice Pol-Time Adam Abramów

ul. Rybnicka 10 

44-100 Gliwice

tel. 506 962 650

Zakres wykonywanych usług

• Naprawy pogwarancyjne mechanizmów znajdujących się w zegarkach naręcznych, kieszonkowych, kominkowych, wiszących oraz stojących każdej marki, również bardzo starych ("antycznych")
  • Czyszczenie, konserwacja i regulacja mechanizmów zegarowych.
  • Wymiana szkieł (również istnieje możliwość dorobienia szkła z plexi o nietypowym fasonie)
  • Wymiana baterii
  • Wymiana pasków i bransolet
  • Skracanie bransolet.
  • Renowacja kopert i tarcz
  • Czyszczenie i polerowanie stalowych kopert i bransolet
  • Skup zegarków, mechanizmów, części,
Wysoka jakość usług oparta na doświadczeniu. 

Gwarancja na wykonane usługi.

Dodatkowe info na stronie: http://www.poltimegliwice.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Adam Abramów z firmy Pol-Time zniknął razem z zegarkami swoich klientów :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.