Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

was1000

Kto ma zdjęcia zegara "Exact"

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Mam zegar "Exact" Freiburg. Brakuje dwóch części: zawieszenia wahadła i grzebienia. Czy ktoś ma zdjęcia tego zegara? Chcę je odzyskać. U Ulana widziałem ten sam zegarek.

Dzięki za pomoc.

post-43924-0-46180200-1321919150_thumb.jpg

post-43924-0-67238300-1321919167_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypadki chodza po ludziach. Tarant- prawo serii?

Jakies 2 tygodnie temu widzialem dokladnie taki sam mechanizm u mojego zegarmistrza, byl czesciowo rozebrany.

Exact z 6 cyfrowym numerem. Tarcza taka sama. Skrzynia zostala u klienta. Nie pamietam zawieszki.

Was1000 to co mogles ogladac to chyba tylko Victorie z watku ktory rozpoczal Mlot Thora:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/12008-victoria-k-k-privilegium-5194/page__st__20

Nic innego mi nie pasuje.

Sprobuje sie dzis przejechac do zegarmistrza, wezme aparat i jesli ma ten mechanizm zrobie zdjecia.

Tyle moge pomoc na teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypadki chodza po ludziach. Tarant- prawo serii?

Jakies 2 tygodnie temu widzialem dokladnie taki sam mechanizm u mojego zegarmistrza, byl czesciowo rozebrany.

Exact z 6 cyfrowym numerem. Tarcza taka sama. Skrzynia zostala u klienta. Nie pamietam zawieszki.

Was1000 to co mogles ogladac to chyba tylko Victorie z watku ktory rozpoczal Mlot Thora:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/12008-victoria-k-k-privilegium-5194/page__st__20

Nic innego mi nie pasuje.

Sprobuje sie dzis przejechac do zegarmistrza, wezme aparat i jesli ma ten mechanizm zrobie zdjecia.

Tyle moge pomoc na teraz.

Witam w domu!

Myślałem, że to jest twój zegar. Widziałem jego tutaj.

Jeśli uda ci się zrobić zdjęcie, będę bardzo wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Wzystkich pozdrawia z Dniem Bozego Narodzenia!

Szkoda, że nikt nie mógł mi pomóc.

Chciałem autentyczności ale zrobię jakłatwiej.

Temat można zamknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie Święta są i jeszcze NR za pasem nie wszyscy spece są teraz na forum. Odrobinę cierpliwości Ułan z Tarantem na pewno pomogą jak tylko wrócą. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie Święta są i jeszcze NR za pasem nie wszyscy spece są teraz na forum. Odrobinę cierpliwości Ułan z Tarantem na pewno pomogą jak tylko wrócą. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Dziękuje!

Nie chcę odkładać do wiosny. Jeśli przyjdzie prawdziwa zima, to w moim warsztate będzie nie do takiej pracy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.