Fonon 3 #1 Napisano 2 Grudnia 2011 Witam Wszystkich, Ostatnio "zachorowałem" na zegarki radzieckie a oto efekt tej choroby: Sława 21 kamieni datownikSława 26 kamieni podwójny datownik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valv 2 #2 Napisano 2 Grudnia 2011 Zacne zegareczki, szczególnie ten czarny bardzo mi się podoba.Na jakich one są mechanizmach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fonon 3 #3 Napisano 2 Grudnia 2011 Zacne zegareczki, szczególnie ten czarny bardzo mi się podoba.Na jakich one są mechanizmach? Czarna Sława - werk 2414Ta druga - werk 2428 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valv 2 #4 Napisano 2 Grudnia 2011 Ja mam Wostoka Cal. 2409 na 17 kamieniach po renowacji i naprawie sprężyny.Cal. 2414 mają chyba tą samą przypadłość sprężyny, tak przynajmniej wyczytałem na forum. Zobacz post 3Ale Twój chyba jest OK? czy naprawiałeś?Tak czy inaczej Slava bardzo fajna.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fonon 3 #5 Napisano 18 Grudnia 2011 Kolejna Slava do kolekcji:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomku80 0 #6 Napisano 4 Stycznia 2012 Kolego Fonon ile ta ostatnia SLAVA ma w uszach? jest piękna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach