Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tepeen

Zegarek Bisset - czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Planuje kupic ten zegarek

http://allegro.pl/meski-klasyk-zegarek-bisset-slim-bs25c34-pvd-i1983434855.html

Czy ktos ma taki? Czy warto go kupowac?

Slyszalem ze to marka produkujaca zegarki w chinach na chinskich podzespolach....

Szukam ogolnie dosc taniego zegarka podobnego do tego, koniecznie pozlacanego.

Prosze pomozcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dość, że chiński to jeszcze zaraz się powyciera. Daruj sobie

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pozłacanie jest 2 letnia gwarancja a tak w ogole to zauwazylem ze duzo ludzi kupuje zegarki tej firmy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mechanizm ronda nie jest najgorszy, marka raczej niznana, zlocenie pvd jest najtrwalszym wiec niczego innego zloconego lepiej nie kupisz .Pozostaje probnlem marki.Jak patrze na zegarek czy bluzke i czytam napis elegance na zegarku jak w tym przypadku albo ekskuziw wzglednie exlsiv to zal sciska mi pewna czesc ciala..pisza tak Ci ktorzy wiedza ze ich wyroby maja z eleganc albo exklusiv niewiel wsponego..decyduj Ty - uwazam ze zlocenie nie odpadnie bo pvd trzyma sie mocno ale dodam od siebie ze zegarki zlote a tym bardziej zlocone to nie to za czym przepadam zatem generalnie mechanizm bedzie dzialal i zlocenie o ktorym Cie tak strasza tez sie utrzyma ( moj tata ma tissota w PVD juz 10 lat i nic sie nie dzieje) ale marka jest lekko,, buraczana ".Koledzy pisza Ci o innych markach np adriatice ja wzial bym doxe albo roamera w tej cenia.Raczej doxe prawde mowiac.marka niezla z historia wiec polecam doxe jesli masz 400 budrzetu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wklej jeszcze raz linka - nie dziala

Wolne media dla Wolnych Polaków - wpolityce.pl, niezalezna.pl, gpcodziennie.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj kolego , mechanizm jest Rondy czyli jesli dobrze pamietam tej samej marki co tamten poprzedni nieznany.Technologia PVD jest ok :) .Nie za bardzo wierze w to 50 metrow w Adriatice.Skoro ma wciskany dekiel i do tego przyciski to plywanie powierzchniowe moze sprawic niemila niespodzianke.Powiem tak : firma szwajcarska z dolnego segmentu ( praktycznie sam dół) , technika zlocenia najlepsza w tym zakresie cen ( ja jesli kupowal bym zolty to tylko z litego zlota ale za 560 zl zlota nie kupisz), mechanizm ok ale kwarc czyli bedzie dokladniejszy niz mechaniczny ( zwlaszcza jesli szukal bys automatu za podobna cene) .Jedni wola kwarc inni nie, ja wole automat.Pasek jest jak mi sie wydaje imitacja krokodyla ( pozostawiam decyzje Tobie ale ja nie lubie imitacji) - choc jasne w tej cenie na krokodyla liczyc nie ma co.Wiec to tyle reszte rozwaz Ty sam.Gdybym ja mial wybierac w tych pieniadzach pewnie kupil bym albo Tiska albo Friderica Constanta.Jakos te marki bardziej mnie przekonuja i chyba zdecydowal bym sie na FC.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.