pulman 33 #1 Napisano 28 Grudnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #2 Napisano 28 Grudnia 2011 Fajny ciekawe jak świeci ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #3 Napisano 28 Grudnia 2011 świeci bardzo mocno i bardzo długo 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrood 0 #4 Napisano 28 Grudnia 2011 zdjęcia fajne. Pokaż jak swieci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2344 #5 Napisano 28 Grudnia 2011 Gratuluje zakupu! Zegar czuć na ręku ale jest nie do podrobienia. Jak tam z dokładnościa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #6 Napisano 28 Grudnia 2011 Gratuluje zakupu! Zegar czuć na ręku ale jest nie do podrobienia. Jak tam z dokładnościa? to prawda! nie ukrywam, że Twój 300m był pewnego rodzaju inspiracją o dokładności trudno mi się wypowiadać, mam go od piątku, czyli dopiero 5ty dzień, póki co idzie równo +3, wiec będzie dobrze 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #7 Napisano 29 Grudnia 2011 Jeden z fajniejszych Orientów, pogratulować nabytku Ile ma w uszach? Fajnie by wyglądał na jakimś grubym strapie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2344 #8 Napisano 29 Grudnia 2011 Jeden z fajniejszych Orientów, pogratulować nabytku Ile ma w uszach? Fajnie by wyglądał na jakimś grubym strapie.W uszach 22 mm. Faktem jest ze na wszystkim mu fajnie:)! Ale Carlito zamienie sie za twoja Doxe ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #9 Napisano 29 Grudnia 2011 Doxa ma u mnie status dożywocia Dzięki za info. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #10 Napisano 29 Grudnia 2011 nadgarstkowa do kompletu 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #11 Napisano 6 Stycznia 2012 świetny nuras tylko pogratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4459 #12 Napisano 16 Stycznia 2012 Świetny Orient!~ Sam mam na niego chrapke ale dopóki nie zobaczę na żywo to się nie zdecyduje : )Gdybyś kiedyś wybierał się na dolny śląsk to daj wcześniej znaka.ja obmacam Orienta 300m a Ty Seiko MM300m : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vix 0 #13 Napisano 16 Stycznia 2012 Fajny diver. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #14 Napisano 16 Stycznia 2012 Świetny Orient!~ Sam mam na niego chrapke ale dopóki nie zobaczę na żywo to się nie zdecyduje : )Gdybyś kiedyś wybierał się na dolny śląsk to daj wcześniej znaka.ja obmacam Orienta 300m a Ty Seiko MM300m : ) moze kiedys sie uda powaznie sie zastanawialem przed zakupem nad MM, ale o ile niekorzystny kurs walut jestem w stanie przelknac, bo nie zyje w iluzji powrotu do USD po 2 PLN, to brak dostepnosci MM w UE byl dla mnie nie do przejscia, nie bylem gotowy doplacac 1/4 ceny (23+3) tak czy inaczej jestem bardziej niz zadowolony z mojego wyboru 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2344 #15 Napisano 16 Stycznia 2012 W wielu dyskusjach na forach ten orient jest porównywany z MM. Ale dala mnie jedank seiko wygladem wygrywa. Co ciekawe werk Orienta dałwał lepszy wynik niz Seiko w dokładności chodu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #16 Napisano 16 Stycznia 2012 prawdaMM jest jednak innym zegarkiem, ciezko je porownac 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4459 #17 Napisano 16 Stycznia 2012 W wielu dyskusjach na forach ten orient jest porównywany z MM. Ale dala mnie jedank seiko wygladem wygrywa. Co ciekawe werk Orienta dałwał lepszy wynik niz Seiko w dokładności chodu. Dokładnośc chodu nie zawsze jest wyznacznikiem jakości werku.Buksiak potrafi mieć wyniki COSC.Chińczyka znajomego potrafił osiągać wynik +1 na miesiąc (!!)...ale czy to znaczy, że werk jest lepszy?? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2344 #18 Napisano 17 Stycznia 2012 Pewnie w jakimś stopniu jest to wyznacznik. Ale w tym Oriencie mechanizm wizualnie - beznadzieja. Ale brak stop sekundy wielu uważa za czynniki zwiększającu nie zawodność mechanizmu. Zastrzegam ze opnie z netu. Myślę ze na 99 % majac kasę wybrał bym MM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #19 Napisano 23 Stycznia 2012 dekiel 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach