Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Aroo

Citizen eco drive AT4008-51E

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) ,

Posiadam zegarek Citizen eco drive AT4008-51E bardzo mi się podoba ale...właśnie jak zwykle jest jakieś ale.Posiadam instrukcje w j.angielskim a poszukuje do w/w zegarka instrukcje w j.polskim.Czy ktoś wie gdzie można ową instrukcje znaleć?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha,chciał bym również poznac opinie o tym zegarku,jakie są plusy,może ma jakieś wady??

Z góry dziękuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę lat minęło, może teraz ktoś ma jakieś doświadczenie i opinie związane z tym modelem? :)

Też mi się podoba i myślę o jego zakupie.

Jakieś fotki?

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotki to chyba nie problem :) https://www.google.pl/search?q=Citizen+eco+drive+AT4008-51E&client=opera&hs=07I&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi-tNWV-bHKAhXIn3IKHcEWBTAQ_AUIBygB&biw=1517&bih=742&dpr=0.9#imgrc=aHbVjixoSPDYYM%3A

Zegarek ladny, ale klasyczne tarcze sa dla mnie zdecydowanie ładniejsze, data godzina + dzien i starczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez chciałem kupić ten model bo jest świetny ale ma jedna wadę brak synchronizacji radiowej dla naszej strafy czasowej. Nawet o tym nie pomyślałem. Uswiadomił mnie jeden z kolegów. Jeżeli komuś to nie przeszkadza to zegar super... ja jednak chciałbym korzystać ze wszystkich dobrodziejstw technologicznych które oferuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.