Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

chemik24

Gustav Becker KURZ interpretacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam zegar G.B KURZ bardzo proszę o rozpoznanie z jakich czasow pochodzi .

1d9846fef3301837med.jpg

d61bc0541a2331bdmed.jpg

3e13e99141458ed8med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego szanowny..

Biorąc pod uwagę, że wątek założyłeś w dziale "ZAPYTANIA I SUGESTIE PRZED ZAKUPEM", to raczej nie spodziewaj się szybkiej odpowiedzi... :P

Poproś moderatora o przeniesienie do "ZEGARÓW": http://zegarkiclub.pl/forum/forum/44-zegary/

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam posiadam zegar G.B KURZ bardzo proszę o rozpoznanie z jakich czasow pochodzi .

Przypomniał mi się ten stary kawał o dwóch rycerzach, w którym ostatnia kwestia brzmi: "Przebóg ! Zostałem rozpoznany !"

Pytający od dawna się na forum nie pojawia, ale odpowiadam. Mechanizm (bo skrzynia raczej na pewno nie) jest z roku 1898 . ;)

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..... jest z roku 1898 . ;)

Bo tak okolo 1.4 miliona pojawia sie ponownie sama kotwica.

Ta skrzynia przypomniala mi swiebodzickie chodziki ( te z PRL) tylko troche krotsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.