Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MichalWarszawa

Zegarek Damski DOXA złoty S/N 1009871

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w posiadaniu zegarka damskiego marki DOXA nr. seryjny tak jak w temacie (1009871). Jestem zainteresowany sprzedażą tego zegarka jednak kompletnie nie wiem jak go wycenić. Mechanizm zegarka jest sprawny posiada boczny sekundnik, jednak jest uszkodzona szybka.

Czy mógł by mi ktoś pomóc, wrtość samego złota jest wyceniana na 300 zł.

W załączniku dodałem zdjęcie jakoś może być nie najlepsza mam ich więcej mogę przesłać mailem.

Pozdrawiam

post-46747-0-27110700-1328540454_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum istnieje taki zapis:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/44925-wycena-zegarkow/

Nikt Ci precyzyjnie nie wyceni tego zegarka, bo jego cena jest bardzo umowna - tyle, ile ktoś zechce zapłacić.

Biorąc pod uwagę, że to damski zegarek w nie najlepszym stanie kokosów się nie spodziewaj. Ogólnie to niewiele ponad wartość kruszcu, ale to moje zdanie. Być może komuś sie spodoba i zechce dać duzo więcej

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum istnieje taki zapis:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/44925-wycena-zegarkow/

Nikt Ci precyzyjnie nie wyceni tego zegarka, bo jego cena jest bardzo umowna - tyle, ile ktoś zechce zapłacić.

Biorąc pod uwagę, że to damski zegarek w nie najlepszym stanie kokosów się nie spodziewaj. Ogólnie to niewiele ponad wartość kruszcu, ale to moje zdanie. Być może komuś sie spodoba i zechce dać duzo więcej

Dziękuję za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie w takim stanie to on będzie w okolicach ceny złomu. Chyba, że werk jest w super stanie, to sobie dolicz kapkę :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie zamierzasz doprowadzić go do stanu świetności to najszybciej i z jak najmniejszymi problemami proponuję wystawić go od 1zł. na licytację, a cenę ustali rynek.

" w poszukiwaniu straconego czasu..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem w posiadaniu zegarka damskiego marki DOXA nr. seryjny tak jak w temacie (1009871). Jestem zainteresowany sprzedażą tego zegarka jednak kompletnie nie wiem jak go wycenić. Mechanizm zegarka jest sprawny posiada boczny sekundnik, jednak jest uszkodzona szybka.

Czy mógł by mi ktoś pomóc, wrtość samego złota jest wyceniana na 300 zł.

W załączniku dodałem zdjęcie jakoś może być nie najlepsza mam ich więcej mogę przesłać mailem.

Pozdrawiam

Cześc,jak posiadasz go jeszcze to dam ci 400zł.600 982 790

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześc,jak posiadasz go jeszcze to dam ci 400zł.600 982 790

Do sklepu wszedłeś?

Na pewno kupisz - gość od doxy ostatni raz był na Forum 7.02.2012 ;)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.