Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tzatzyki

tissot prc 200 z aukcji allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, nie jestem pewien ale prc 200 nie ma antyrefleksu, stal powinna chyba być 316l a nie li? mam czarnego- może w białym jest inaczej- ja bym nie kupował szczególnie że gwarancja z tissot uk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no wlasnie... nie pytalbym sie gdyby nie to ,ze duzo jednak posprzedawal, i mimo wszystko biale rzadziej podrabiaja.. no nic, doskladam i kupie w pewnym miejscu... dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym odpuścił. Jest to niestety zegarek "podwyższonego ryzyka" - chyba najczęściej podrabiany Tissot...

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że znam te zdjęcia. To raz, dwa - rachunek i podbita gwarancja?

Na Timezone masz aktualnie te zegarki za 1091 PLN. Czy warto ryzykować zakup zegarka na Allegro z niepewnego źródła? PRC 200 to chyba najczęściej podrabiany Tissot.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To najczesciej podrabiany Tisot czesto w srodku jest ten sam mechanizm co w oryginale

ale tylko to jest wspólne z Tisotem

ten z fot to podróba - zwróć uwagę np na tarczkę chrono z cyframi 10 ,20 ,30

wskazówka nie jest idealnie wypośrodkowana

po za tym indexy na wewnętrznym pierścieniu tez cos mi nie pasuja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuje już wyzdrowiałem :) doszedłem do wniosku że lepiej żadnych zegarków na allegro nie kupywać nie ma sensu same podróby..... Może jeszcze poczekam i kupie coś lepszego w sklepie:)

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu tak wszyscy uparli się na to PRC 200? Czy to jest naprawdę takie cudo?? Nie przekreślaj od razu zakupu na aukcji, poprostu wybierz sobie bardziej pewny model zegarka - jeśli oczywiście coś innego Ci się podoba oprocz PRC 200... wtedy zapytaj - fachowcy z forum na pewno doradzą...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jest ladny te zolte wskazowki :) Tez o nim myslalem ze zrobilo sie tak duzo podrobek tego modelu ze troszke czlowiekowi sie odechciewa. A podobnego ni ma (cytrynki tez fajne ale PRC jest moim zdaniem naprawde sliczny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.